Söylenmiş söz ağızdan, çekilmiş video ekrandan artık çıkmıştır ve insanların arasında dolaşmaya başlamıştır bile çoktan.
Gözaltına alınanların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Gazeteci Deniz Yücel, Artı TV'de Türkiye'deki gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
'Eğer hayalinizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıysanız kendinizi hayatın her alanında en iyi şekilde yetiştirmeniz gerekiyor.'
'83 milyonun verilerinin iktidarın propaganda misyonunu üstlenmiş İletişim Başkanlığı’nın hizmetine AYM eliyle sunulması kabul edilemez.'
'Talimat gelecekmiş gibi hazırlık yapan savcıların da olduğunu biliniz. Onca iddia, günlerdir konuşulmasına rağmen savcılığın soruşturma başlatmaması kaygı yaratıyor.'
'Gerçek sorumlular yargılanana dek mücadelemiz devam edecektir.'
Bahçeli ittifak şartlarını AKP'ye sundu, ikinci bir Ruhsar Pekcan vakası, Veyis Ateş 10 milyon euro iddialarını reddetti, HDP İzmir İl Binasına saldırı gerçekleşti, Deniz Poyraz öldürüldü...
Cuma hutbesinde 'İsraf, dini ve ahlaki bir iflastır' fetvası veren Diyanet, bakanlıkların bütçelerini aşan harcamaları, lüks araçlara ve otellere olan düşkünlüğünden ise taviz vermiyor.
Gecekondusu yıkılan AKP’li bir yurttaşın 'Ben yıllarsa sana hizmet ettin, sen evimi neden yıktın' sorusuna AKP'li belediye başkanının gülerek 'Sen de arada kaynadın' dediği öne sürüldü.
Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’nı Katarlılara satan ve büyük tepki gören AKP, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nu da şirkete çeviriyor.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan HDP'ye yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Görünen odur ki; AKP+MHP+Mafya ortaklığını oluşturan derin siyasi irade, başka partilerin ülkeyi yönetmesine gönlü razı değil.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu olan CHP, İYİ Parti, AKP ve MHP, HDP İzmir İl Başkanlığı binasına yapılan saldırı için ortak bildiri yayımladı.
'Sizler haksızlıklara göğüs germiş, verdiğiniz haysiyet mücadelesini zamanında zaferle taçlandırmış insanlarsınız.'
CHP’li Yavuzyılmaz, Yener'in Sayıştay başkan adayı olarak gösterilmesine, 'Çifte maaş alan birinin, usulsüzlükleri tespit etmesi beklenemez' sözleriyle itiraz etti.
Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik geniş çaplı operasyon başlattı.
HDP'ye yapılan saldırı 'Organize mi?' , 'Gencer HDP toplantısını mı hedef aldı' , 'Erdoğan ve Soylu'nun hâlâ açıklama yapmaması nasıl okunmalı?'
Hani'de AKP ilçe binasına dün gece yapılan molotoflu saldırının 2 failinden biri partinin ilçe yöneticisinin yeğeni çıktı.
'İnandığı siyasi hareket için çaycılık yapacak kadar mütevazı...Hayata umutla bakacak kadar canlı bir kızımız o bizim...'
HDP’nin İzmir İl Örgütüne düzenlen silahlı saldırıda HDP Üyesi Deniz Poyraz vurularak öldürüldü.
5 milyonluk beton ihalesi MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk’e verildi.
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, AKP ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 4'üncü yargı paketinin detaylarını açıkladı.
Yol yapma gerekçesiyle arazilerine el koymaya çalışılan yurttaş AKP'li belediyeye tepki göstererek 'Bunların amacının yol olduğunu artık düşünmüyorum. Israrla uğraşıyorlar' dedi.
Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM'de AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla kabul edildi.
Partilerin seçime katılabilmeleri için, Türkiye genelinde yüzde 50 oranında teşkilatlanmış olmaları ve seçimlerden altı ay önce tamamlanması şartı bulunacak.
Görevinden istifa eden Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da bir düğünde görüntülendi.
Tartışıyoruz, tepki gösteriyoruz, isyan ediyoruz. Her tarafı müsilaj basmışken hükümetten neden ses çıkmıyor? İddialar neden yargıya taşınmıyor?.. Peki ama taşıyabilir mi?
Ülkenin kaderini 2019 yerel seçimlerinde de bir kez daha eşitlik, adalet yönünde değiştirmeye başlayanlar, genel seçimlere gidilirken bundan vazgeçer mi?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.