"Şaşırma Abdülkadir şaşırma, Erdoğan için Babacan’ın oylarının yükselişi, 'İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarından' çok daha önemlidir."
'Kendi yurttaşına aşı bulamazken, elindeki aşıyı şu ülkeye, bu ülkeye göndermenin anlamı ne?..'
'Helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız.'
Erdoğan'ın 'helalleşelim' sözlerinin ardından erken seçim çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, 'Seçim! Hemen!' dedi.
AKP’nin hayata geçirmekte ısrarcı olduğu Kanal İstanbul projesinde süreci yönlendirmek üzere ‘Kanal İstanbul İdaresi’ kurulacak.
Mumcu'nun sosyal medyadan yaptığı 'Bir sonraki video ne zaman silinir?' anketine Kaftancıoğlu'ndan yorum geldi.
'Bu iktidar döneminde çiftçi ne yetiştireceğine, nasıl yetiştireceğine, hangi girdiyi kullanacağına karar veren üreticiler olmaktan çıkarılarak tarla bekçilerine dönüştürülmüşlerdir.'
Zam gerçekleşirse Beyoğlu'nda 5 yıl içerisinde emlak vergilerine yüzde 500 zam yapılmış olacak.
Avukat Atalay: Türkiye'deki solun, bu maymun iştahlılığın, sürekli yeni gündem peşinde koşma eksikliğimizin özeleştirisini yapmakta yarar var diye düşünüyorum.
AKP’li Şen, ‘X ve Y kuşağı’nın AKP'ye CHP'nin 15 puan üzerinde oy verdiğini öne sürerek, CHP’nin parayla anket yaptırdığını iddia etti.
Pencerelere ve sokağa çıkan yurttaşlar ‘vurma’ diyerek şiddet uygulayan bekçilerin saldırısını engellemeye çalıştı.
Mayıs ayı anket sonuçlarına göre, kararsızların oy oranı dağıtıldığında AKP'nin oyu yüzde 33.9'da, MHP'nin ise yüzde 8.6'da kaldı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya'da kılınan bayram namazında minbere yine kılıçla çıktı.
Valiliğe teklif götüren tek kişi AKP aday adayı Hayri Aytaç.
AKP’li muhtar Gürsoy, torpilli atama için ‘AK Partili fanatik muhtar olarak bu soruya cevap veriyorum. Yanlış, yanlış, yanlış’ yorumunda bulundu.
‘İnşaat firmasının doymak bilmez rant hırsı, hepimizin gözleri önünde ülkenin ve doğanın geleceğini yok ediyor. Bu insanlık suçuna dur demeye davet ediyoruz.’
AYM'nin 'vatandaşın aleyhine' diyerek iptal ettiği düzenlemenin Meclis'e tekrar getirilmesine anlam veremediğini söyleyen Boyner, teklifin şirketlere peşkeş anlamına geldiğini belirtti.
İstanbul Sözleşmesi’ne saldıranlar baş köşede ağırladıkları sabah programlarında ‘bozulmamasını’ istedikleri aile örneklerini bol miktarda sergiliyor.
'Memleket için hayırlı işler yapmış bir siyasi hareketten kopmak dünden bugüne olamaz.'
DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, Ramazan Bayramı öncesindeki mesajında gündemdeki gelişmelere değindi.
Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, Katar iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, 'AKP'nin paraları Katar'da' dedi, sosyal medya hesabından bir de fotoğraf paylaştı.
Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından başlayan tartışmaları değerlendirdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, kamu arazilerinde bulunan turizm tesislerinin kira ödemelerinin ertelemeleri için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Videoda, hastane bahçesinde çevik kuvvet polisi ve onlarca kişinin tanık olduğu peş peşe silah sesleri duyuluyor.
'Sağlıkla alakalı hizmet veren yerler neden kapatılır, anlamakta zorlanıyorum. İşitme problemi olan birinin cihazında sıkıntı olunca nereden hizmet alacak?'
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Hem Gelecek Partisi'nin hem DEVA'nın Hem Saadet Partisi'nin hem CHP'nin birlikte bir sistemde yer alması gerektiğine inanıyorum. HDP ayrı girmeli" demişti.
Ayrıca bütçe hazırlık sürecinin parçaları olan Orta Vadeli Program ile Orta Vadeli Mali Plan tek bir belge haline getirilecek.
Yurttaşlar salgın ve ekonomik kriz altında ezilirken bazı üst düzey bürokratlar hem devletten hem de atandıkları birkaç kurumdan ücret alıyor.
'Ben evimin kirasını 4 aydır ödeyemiyorum bekçi bana ceza yazıyor.'
Seçilmiş DBB Eş Başkanı Selçuk Mızraklı ve meclis üyeleri, kayyım tarafından dikilen heykellere ilişkin, 'Cumali Atilla ve ekibinin yediği 2 ton tatlıya mı atıf yapıldı?' diye sordu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.