Savaş politikalarına destek veren ana muhalefet iktidarın kaybettiği oyları bir türlü kazanamıyor. Kararsızlar ve protesto oyları yüzde 17 civarında. CHP yüzde 21.2 seviyesinde.
'Makul olanı TBMM Başkanı'nın Enis Berberoğlu'nu göreve davet etmesidir.'
Tarhan, '250 lira ceza beş ayda 1250 lira oluyor. Adamın kamyonu 55 bin lira, hakkında 145 bin lira ceza düzenleniyor. İddia edildiği gibi tefeci faizi mi uyguluyor işletmeci firma' dedi.
'Birileri istiyor diye HDP'yi şeytanlaştırıyor değiliz, birileri söylüyor diye HDP'yi ittifak ortağımız diye ilan edecek değiliz.'
CHP Genel Başkan Yardımcısı kömür çıkarıldıktan sonra doldurulan 25 dönüme yakın arazinin tarım alanına dönüştürülmesini istedi.
CHP’li Milletvekili Sümer, 2020 yılında İşsizlik Fonu'ndan sadece 6.6 milyar TL'sinin işsiz kalanlara verildiğini belirterek, ‘43.4 milyar nereye harcandı?’ diye sordu.
CHP'li Meclis Üyesi Serkan Topalan'ı darbeden 4 kişi gözaltına alındı.
'21 Eylül Barış Gününde; Türk Tabipleri Birliği hedef gösterilmekte, sokakta vatandaşı döven polisler göreve iade edilmekte, kadın cinayeti işleyenler, tecavüzcüler serbest bırakılmakta.'
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, AKP Rize İl Başkanlığı'nın Saray gezili üyelik kampanyasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.
'Süreç içinde en büyük zararı gören esnaf. Esnaf Bakanlığı olmalı, esnafın yaşaması lazım.'
'Ben sürekli nöbette olduğum için arkadaşlarım sırayla bana eşlik ediyor.'
'Almanya Başbakanı Merkel ile bunca gizli pazarlık oluyor. Karşılıksız jestler yapılıyor, tavizler veriliyor ama TBMM’ye bilgi verilmiyor.'
'Vatandaşın asıl sorunlarının üstünü kapatmak, yönetemediklerini, iyice savrulduklarını perdelemek için saldırılan, tartışılan ve hatta cezalandırılan bir siyasetçi konumuna getirildim.'
Pandemiyle ilgili uyarılarda bulunan CHP’li İlgezdi, çocuk hastanelerine yetişkinler yatırıldığını, salgının kontrolden çıktığını söyledi.
CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy CHP örgütünden çok sayıda üyenin istifa ettiği iddialarını yalanladı.
'Anayasa Mahkemesi’nin vermiş olduğu kararla, milletvekilliği düşürülen Berberoğlu dün itibarı ile yeniden milletvekili olmuştur.'
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un Coronavirus testi pozitif çıktı.
Yapılan son ankette kararsızların oyu dağıtılmadan AKP ve MHP, toplamda yüzde 38,8 oranında oy alabiliyor.
'Türkiye’nin toplu iğne ucu kadar kazanımından bahsetmen mümkün mü?'
Anayasa Mahkemesi, yargılandığı davada hapis cezası alan ve milletvekilliği düşürülen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hak ihlali uğradığına hükmetti.
CHP'li vekil Gaytancıoğlu tarımdaki son duruma ilişkin bir rapor hazırlayarak Kılıçdaroğlu'na sundu. Gaytancıoğlu AKP'li yıllarda tarımda 'yerli ve milli çöküş' yaşandığını belirtti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, TTB'ye sağlık emekçilerinin haklarını savunduğu için şükran borçlu olduklarını vurgulayarak "İyi ki varsınız" dedi.
'İnsanlığa karşı işlenmiş suçlar yani işkence ve zalimane muamele ile işlenmiş olan suçlarda zaman aşımı söz konusu değildir.'
Taşcıer, "Müzik-Sen’in verilerine göre pandemi başladığından bu yana intihar eden müzisyenlerin sayısı yüze yaklaşmış durumda" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi Kültür ve Turizm Bakanlığının pandeminin başından beri sanatçılara sırt çevirmesine sert tepki gösterdi.
'MEB, internet hizmeti sağlayıcı kurumlarla görüşecek zorunlu örgün eğitim kapsamında devlet okullarına kayıtlı 3 milyon 17 bin 718 öğrencinin internet erişimini sağlamalıdır.'
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ağustos ayı bütçe verilerini değerlendirerek, 'Bütçede itibardan yapılmayan tasarruf, nereden yapılmış? Sağlık harcamalarından...' dedi.
Saat 13:00’te gerçekleşecek ziyaretin ardından iki lider basın toplantısı düzenleyerek soruları cevaplayacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
'Türkiye bu keyfilik ve salgın ortamında dahi siyasi çıkar peşinde koşma sevdası yüzünden pandemide yeni bir pik yaşıyor.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.