Yavru köpeğin görüntülerinin sosyal medyada yarattığı infialin ardından Erdoğan'da devreye girdi. Ancak hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları seçimlerden sonraya bıraktığını açıkladı.
Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hastalara ‘Beyaz Masa’ logosu bulunan hediye paketlerin dağıtıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eskişehir mitinginde belediye hizmetlerinin yetersizliğiyle ilgili iddialarına Yılmaz Büyükerşen'den yanıt geldi.
Fransa'nın önde gelen yayın kuruluşlarının temsilcileri Türkiye'deki seçim atmosferini değerlendirdi.
Erdoğan'ın 24 Haziran'a dönük propaganda faaliyetlerinde çoğunlukla güldüren, bazen de seçmeni düşündüren sözlerini derledik.
İnatla söylüyorum, bu seçimler 7 Haziran 2015 seçimleri gibi, hilenin en az olduğu bir seçim olacak. Tamam mı Recep, sıkıldık artık Bay Erdoğan...
Kürt-Türk ayrımı yapmadığını iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan yine Demirtaş'ı suçladı.
Suruç'ta yaşananları değerlendiren TIME dergisi Türkiye'de seçim öncesi gerilimin giderek tırmandığını yazdı.
Muharrem İnce, Erdoğan'ın 'HDP baraj altında kalmalı' sözlerini değerlendirdi: Ali Cengiz oyunlarıyla başarılı olabileceğini düşünüyor ama bu sefer sökmeyecek.
Dolardaki yükselişi dikkate alan Economist'e göre Erdoğan'ın 'dolarınızı bozun çağrısına uyanlar' şimdi pişman olmuş olabilir.
Şu hayati seçim ortamında Zaytung’un böyle iftiraları 'espri' adı altında yaparak Sayın Erdoğan’ı sanki artık kontrolü kaçırmış biri gibi takdim etmesini kabul etmiyorum.
24 Haziran seçimlerinde Erdoğan Türkiye’yi üç ana eksende bölüp hepsinde yüzde 65-70’i bulan en büyük parçayı arkasına almayı planladı. Ama tabiri caizse bu kez toplum bu planı ‘yemedi’.
Cumhurbaşkanı, Suruç'ta 3 HDP'li seçmenin de yaşamını yitirdiği olayda, AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşinin PKK'liler tarafından öldürüldüğünü iddia etti.
İstanbul’da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Buldan, 'Kendileri gibi düşünmeyeni, hareket etmeyeni, onlardan olmayanı dinsizlikle suçladılar' dedi.
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Aziz Yıldırım' göndermesi yaptı.
İnce ve Akşener'in ardından Erdoğan da TRT'de konuşmama kararı aldı.
Gezici Araştırma'ya göre Erdoğan'ın oyları bir önceki ankete oranla yüzde 1.6 puan azaldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Menbiç yol haritası' hakkında konuştu.
Erdoğan’ın HDP’yi 24 Haziran seçimlerinde baraj altında bırakmak için partililere talimat verdiği ses ve görüntü kaydı ortaya çıktı. HDP skandala ilk tepkiyi sosyal medyadan verdi.
Rize'de konuşan cumhurbaşkanı Erdoğan, atamasını isteyen bir öğretmen adayına, 'Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin' dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, 'İkinci tura güçlü bir şekilde kalmak ve parlamento dağılımını AKP-MHP aleyhine şekillendirmek gerekir' dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine HDP'lilerin katıldığı ve bu bilgiyi MİT'ten aldığı iddiasına ilişkin, 'Ben o müsteşara güvenmiyorum' dedi.
Yüksek büyümeyle gelen yüksek cari açık dolar üzerinde baskı oluşturmakta ve negatif beklentiler TL’nin değer kaybına yol açmaktadır. Meselenin emperyal güçlerle alakası yoktur.
ince'nin diyarbakır konuşmasında, kürt meselesiyle ilgili birkaç nokta öne çıkıyor; birincisi anadilde eğitim. ikincisi son derece muğlak olan 'kürtler onore edilmek istiyor' cümlesi.
Muğla'da konuşan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Erdoğan'ın, Diyarbakır mitingine HDP'lilerin katıldığı yönünde istihbarat aldığı iddiasına cevap verdi.
The New York Times gazetesi 'parçalanmış muhalefetin Erdoğan'ı durdurmak için ortak stratejiyle sahnede olduğunu' yazdı.
'İstihbaratı siyasi amaçla kullandığın için darbe girişimini eniştenden öğrenmek zorunda kaldın.'
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Erdoğan'ın, 'Diyarbakır mitinginde HDP'liler vardı' sözlerine yanıt verdi.
Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havaalanı, hükümetin seçimler öncesi gündeme getirdiği 'Kandil operasyonu' ile eş zamanlı askeri uçakların kullanımına açılıyor.
Erdoğan'ın 'kek ve kıraathane' vaadini ti’ye alan video sosyal medyada büyük ilgi görüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.