JP Morgan Securities Başkanı Bischoff, 'Türkiye'nin önünde dört yıllık seçimsiz bir dönem olacak. Uluslararası yatırım ve yabancı sermaye rağbet gösterecektir' dedi.
Rusya’nın, hava savunma sisteminin Türkiye’ye ilk teslimatını temmuz ayı içerisinde yapmayı planladığı biliniyor.
Ülkedeki bütün iş insanlarını haraca bağladı ; gazeteleri, oluşturduğu bir havuz hesabıyla satın aldı. Gazetecileri tehditlerle susturdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump, haftasonu Japonya'da yapılan G-20 Liderler Zirvesi'nde bir araya gelmişti.
Alınan kararın 60 günün ardından yürürlüğe gireceği ve bir yıl yürürlükte kalacağı bildirildi.
Trump-Erdoğan görüşmesini değerlendiren uzmanlar, Trump’un açıklamasına rağmen bir ambargo bekliyor.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'ye yönelik açıklamalarda bulundu.
İmamoğlu, İBB Genel Sekreterliği'ne Yavuz Erkut'u atayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin ziyareti öncesi iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendiren uzmanlar, ekonomi ve pragmatizmin siyasetin önüne geçtiğine dikkat çekiyor.
Lindsey Graham: Türkiye bir NATO ülkesi ve kıymetli bir stratejik müttefik.
En fazla ithalat Rusya'dan gerçekleştirildi.
İktisatçı Prof. Dr. Korkut Boratav, İstanbul seçim sonuçlarının gerilimi biraz hafiflettiğini fakat ekonominin dış kırılganlıklarının henüz çözülmediğini söyledi.
Putin 'Türkiyelilerle her gün iletişim kuracak biçimde çalışıyoruz, onlarla Amerikalılarla olduğundan çok daha yoğun iletişim içerisindeyiz' dedi.
Hafter güçleri Trablus’un güneydoğusundaki Tarhuna bölgesini elinde tutuyor.
Görüşme yaklaşık 1 saat sürerken, görüşmenin ana gündem maddeleri arasında; Suriye, ikili ilişkiler ve enerji konuları vardı.
Türkiye'nin ana gündem maddesi hali hazırda bir ekonomik kriz olunca yeni Parti'nin çıkış noktasının da ekonomi temelli olacağını söylemek zor değil.
Peskov, 'Suriye ve İdlib'deki duruma değinildi. Bu bağlamda Türkiye'yi konuştular. Çin'i de konuştular' dedi.
Rusya'dan S-400 sistemi teslim alan ilk yabancı ülke Çin'di. Türkiye ve Hindistan da Rusya ile S-400 anlaşması imzalamış ülkelerden.
Satterfield, ABD Dışişleri Bakanlığının en kıdemli diplomatlarından biri olarak öne çıkıyor.
Japonya Başbakanı Abe, liderleri fuar merkezi önünde hazırlanan platformda karşıladı.
Saldırıda can kaybı yaşanmadığı belirtiliyor.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, 'Türkiye'nin en temel meselesi herkesin üzerinde mutabık kaldığı, Kürt meselesidir' dedi.
Yaşam maliyetinin en yüksek olduğu 154'üncü kent İstanbul geçen yıl 163'üncü sıradaydı. İstanbul'da yaşayanlar ekonomik açıdan bunu fazlasıyla hissediyor.
Türkiye'nin Rusya'dan dört adet S-400 bataryası almasını öngören anlaşmanın değerinin 2.5 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.
Küresel kriz sonrası gelişmiş ülke merkez bankaları parasal genişlemeye gitmiş, Türkiye gibi gelişen ülkeler büyük fayda sağlamıştı. Aynı formül bu kez işleyecek mi merak ediliyor.
Rusyalı yetkili ateşkese yönelik anlaşmaların 'terörle mücadeleyi' kapsamadığını söyledi.
GRECO üye ülkelere yönelik düzenli olarak rapor ve tavsiye kararları hazırlıyor.
Mesele Putin’in istihbarat teknikleri konusunda uzman, Erdoğan’ın ise AB’de çok sayıda parti organı haline getirdiği örgütlenmeleri olması. Bu ikisi bir arada olduğunda sorun yaratabilir.
Hutchison 'bütün işaretlerin, Rusya’nın S-400’leri teslim edeceği yönünde olduğunu' söyledi.
Sevk edilmeleri halinde, Türkiye S-400 bataryalarına sahip ilk NATO ülkesi olacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.