Erdoğan'ı Bahçeli delirtecek!..

Ve sonunda Bahçeli '2022’nin birçok gelişmeye gebe' diyerek Erdoğan’a her şeyin iki dudağının arasında olduğunu ima etti.

Bu yaşadıklarımızla yada bize yaşatılanlarla o kadar bunalmış olmalıyım ki, dün yazmam ve bugün okumanız gereken yazıyı bugün okuyabiliyorsunuz. Günleri karıştırdım, yani bu yazıyı yazdığım salıyı pazartesi sandım. Bunlar nasıl oldu, size bikaç örnek vereyim isterseniz:

1-  Süleyman Soylu açıklama yaptı ve Türkiye’de 156 terörist kaldığını söyledi ve arkasından İstanbul belediyesinde de 500 küsur terörist saptadıklarını açıkladı. Yani 156 teröristin 500 küsuru belediyede.

2- 1 gecede merkez bankası 70 milyar dolar zarardan 60 milyar dolar kâra geçti ama kimse nasıl olduğunu anlayamadı. Ekonomistler bunu çözemediklerinden Erdoğan’dan ders almak için kuyruğa girdiler.

3- Dün memur ve emekli zammı açıklandı, TV’lerde herkes bunu konuştu, bugünkü yazılar bunun üzerine kuruldu ama Erdoğan sabah 6 aylık olan %5’lik zammı %7,5’a çıkardı. Dün TV’lerde "Erdoğan yapabileceğinin en iyisini yaptı" açıklamasını yapan yalakalar bugün ne diyeceklerinin hesaplarını yapmaya başladılar.

4- Bahçeli dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada herkesin ve her şeyin kapatılmasını talep etti. En çok da susuz kalanları düşünerek uzay turizmine çattı ve Türk siyasetinin uzaydaki önemine vurgu yaptı.

5- HDP binasına silahlı baskın yapan Muhammet Eren Sütçü, MHP binasındaki fotoğrafının yayınlanmasından sonra serbest bırakıldı, kendisini koruyan, yani meşru müdafa yapan 3 HDP’linin tutuklanması beklenebilinir.

6- "Emeklilere iyi kazık attınız. Yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13'e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim." diye tweet atan bir vatandaşa AKP Konya Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler "Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen" diye bilimsel bir açıklamayla yanıt verdi.

7- Ani Harabeleri’ndeki cami kullanıma açılıyor. Namaz için kimsenin gitmeyeceği camiden ezan sesini tam karşısındaki Ermenistan sınır kulelerindeki çalışanlar dinleyecek. Böylece Türkiye – Ermenistan dostluk ilişkileri dinen tamamlandı.

8- "Biz ülkeyi terk etmeyeceğiz, muhalefet ne yaparsa yapsın. Utanmadan sokaklara döküleceklermiş, yahu siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? O sokağa dökülenlere bu millet dersi verdi, siz de dökülün siz de aynı dersi alırsınız" dedi bugün Erdoğan, yani sokağa çıkanı katlederim dedi.

9- Demirören ve 5 ayrı şirket 18 liradan dolar bozdurup 10 liradan tekrar dolar almışlar. 10 milyar dolar bozdurup, 16 milyar dolar elde etmişler yani, kaç günde mi, 2-3 günde ekonominin kitabını yazan Erdoğan sayesinde. Kitaba kaç para vermişlerdir sizce.

10- Ve sonunda Bahçeli "2022’nin birçok gelişmeye gebe" diyerek Erdoğan’a her şeyin iki dudağının arasında olduğunu ima etti.

Bunca olay sadece en çok 10 gün içinde oldu, hadi ben günümü şaşırdım ama sen ne yapacaksın Erdoğan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Nesin Arşivi