AKP'ye katılan Çelebi'den tepkilere yanıt: Haklı çıkmazsam siyaseti bırakacağım

AKP'ye katılan Çelebi'den tepkilere yanıt: Haklı çıkmazsam siyaseti bırakacağım
Önce CHP'den sonra da Memleket Partisi'nden istifa ederek AKP'ye katılan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi gelen tepkilere yanıt verdi. Çelebi, “Söylediklerimde haklı çıkmazsam, siz istediğiniz an siyaseti bırakmayı söz veriyorum" dedi.

Artı Gerçek - Önce CHP'den sonra da Memleket Partisi'nden istifa ederek AKP'ye katılan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi gelen tepkilere yanıt verdi. Çelebi, “Söylediklerimde, hassasiyetlerimde haklı çıkmazsam, bunu teyit etmezseniz siz istediğiniz an siyaseti bırakmayı söz veriyorum" dedi.

CHP’den İzmir milletvekili seçilmesinin ardından Memleket Partisi'ne katılan ve geçtiğimiz yıl oradan da istifa eden Mehmet Ali Çelebi AKP'ye katıldığını duyurdu. “Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" diyen Çelebi'ye aralarında CHP’li siyasetçilerin de bulunduğu çok sayıda kişi tepki gösterdi.

Mehmet Ali Çelebi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kendisine gelen tepkilere şöyle yanıt verdi: FETÖ kumpaslarında kader arkadaşlığı yaptığım komutanlarıma, kardeşlerime, sevdiklerini kaybetmiş ailelerimize sesleniyorum: Başımın tacısınız. Söylediklerimde, hassasiyetlerimde haklı çıkmazsam, bunu teyit etmezseniz siz istediğiniz an siyaseti bırakmayı söz veriyorum.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar