Akşener milletvekillerine, 'Kılıçdaroğlu-Özdağ protokolünden haberim yoktu' demiş

Akşener milletvekillerine, 'Kılıçdaroğlu-Özdağ protokolünden haberim yoktu' demiş
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan protokole ilişkin, “Haberim yoktu” dediği öğrenildi.

Artı Gerçek - Ankara'da önceki gün partisinin milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleriyle akşam yemeğinde buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in “Ben de seçime tek başına girmekten yanayım. Ancak iyi değerlendirilmesi gerekiyor” dediği öğrenildi. ,

Siyasette başarılı olunması için cesur adımların atılması gerektiğine vurgu yapan Akşener, “Altılı Masa’dan kalktıktan sonra kendi başımıza gitme konusunda cesaret gösteremedim. Aslında cesur hareket etmemiz gerekirdi” diye konuştu.

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre Akşener, Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasında yapılan gizli protokole ilişkin ise, “haberim yoktu” dedi. Akşener, “Kemal Bey ‘iki kişinin namusuna emanet edilen bir metin’ dedi. Bu ifadenin iyi değerlendirilmesi gerekir” ifadelerini kullandı. Akşener, Özdağ’ın, “iki kişinin namusuna emanet edilen” bu konunun gizliliğini koruyamadığını, bunun üzerinde durulması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı’nın kazanılması halinde hangi bakanlığın kime gideceği konusunda müzakerenin planlandığına dikkati çeken Akşener, “CHP kendisine düşen kontenjandan istediğine istediğini verebilir, bu doğaldır” dedi. (Kaynak)

Öne Çıkanlar