Buldan'dan Hilvan'da seçim çalışmalarına destek: Büyük farkla kazanacağız

Buldan'dan Hilvan'da seçim çalışmalarına destek: Büyük farkla kazanacağız
DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, seçimlerin 2 Haziran'da yenileneceği Urfa'nın Hilvan ilçesinde halkı ziyaret etti. Buldan, "2 Haziran’da daha büyük kazanacağız" dedi.

URFA - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Urfa'nın Hilvan ilçesinde pazar günü yenilenecek yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

DEM Parti milletvekilleri Pervin Buldan, Sinan Çiftyürek ve Dilan Kunt Ayan, Hilvan Belediye Eşbaşkan adayları Garip Yeşil ve Serhan Paydaş, önceki dönem Urfa Milletvekili Ayşe Sürücü bugün seçim çalışmalarına destek verdi.

hilvan-esnaf.jpg

DEM Parti heyeti, İzollu Bozanbey Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaptı, hayata geçirilecek projeleri anlatan bildiriler dağıttı.

'HAKSIZLIĞI KABUL ETMEDİĞİMİZİ SANDIĞA GİDEREK GÖSTERMELİYİZ'

2 Haziran'daki seçimi büyük bir farkla kazanacaklarını belirten DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, "Sadece kazanmayacağız aynı zamanda fark atmamız gerek. Bu seçim sadece Hilvan için değil, her yer için önemli. Büyük bir haksızlığa uğradık. Bu haksızlığı telafi etmenin yolu güçlü bir şekilde sandığa gitmek. Bu haksızlığı kabul etmediğimizi sandığa giderek göstermemiz gerek. Biz Hilvan halkına güveniyoruz. Büyük bir fark ile kazanacağımızı biliyoruz” diye konuştu.

hilvan-esnaf-buldan.jpg

Esnaf ise iradelerine sahip çıkacakları ve DEM Partili Yeşil ve Paydaş'ı yeniden başkan seçeceklerini söyledi.

AKP'LİLER OY PUSULALARINI YAKINCA SEÇİM İPTAL EDİLMİŞTİ

DEM Parti, 31 Mart seçimlerinde Hilvan Belediyesi'ni 521 oy farkla kazanmıştı. Oy pusulalarının yakıldığının tespit edilmesi üzerine başlatılan soruşturmada AKP seçim kurulu üyesinin de aralarından bulunduğu yedi kişi tutuklanmıştı.

AKP'nin itirazı üzerine bazı sandıklardaki oyların yakıldığı ve çalındığı gerekçesiyle seçimlerin 2 Haziran'da yenilenmesine karar verilmişti. Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 2 Haziran'daki seçimin sonuçlanmasına kadar Hilvan Belediyesine kayyım olarak atanmıştı. (Artı Gerçek)

Öne Çıkanlar