DEM Parti Sözcüsü Doğan'dan Yerlikaya'ya Mardin ve Diyarbakır tepkisi: Kaynakları beyhude harcamayın

DEM Parti Sözcüsü Doğan'dan Yerlikaya'ya Mardin ve Diyarbakır tepkisi: Kaynakları beyhude harcamayın
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Mardin ve Diyarbakır Belediyelerinin yalanladığı iddialarla ilgili müfettiş görevlendirildiğini duyuran Bakan Yerlikaya'ya tepki gösterdi. Doğan, 'Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" dedi.

Artı Gerçek - Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye meclislerinde bayrak kaldırıldığı ve İstiklal Marşı okunmasının DEM Parti tarafından reddedildiği iddialarının ardından her iki belediyenin eşbaşkanları iddiaları yalanladı ve iddiaların "karalama politikası" olduğu vurgulandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise iddialar üzerine Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyelerine müfettiş görevlendirdiklerini duyurdu. Bunun üzerine DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İçişleri tarafından başlatılan sürece tepki gösterdi.

KAYYIM YOLSUZLUKLARINI HATIRLATTI

Doğan, Bakan Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak kamu kaynaklarının asılsız iddialara harcandığını belirtti ve şu eleştiriyi yaptı:

Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarımızın açıklamalarına rağmen bu asılsız iddialara inanmaya can atanlar olduğunu biliyoruz. Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz. Aynı kaynakları/olanakları kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları incelemek için seferber etmeyi düşünür müsünüz?
@AliYerlikaya

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar