Erdoğan'dan AKP teşkilatlarına 'Sahaya inin, Türkiye'de yaptığımız değişim dönüşümü anlatın' talimatı

Erdoğan'dan AKP teşkilatlarına 'Sahaya inin, Türkiye'de yaptığımız değişim dönüşümü anlatın' talimatı
AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın yönetimleri yenilenen parti teşkilatlarına sahaya inmelerini söylediği ve 'Türkiye'de yaptığımız değişim-dönüşümü anlatın' talimatı verdiği öğrenildi.

Pazartesi günü gerçekleştirilen AKP MYK Toplantısı’nın en önemli gündem maddelerinden birinin 2023 seçimleri olduğu belirtildi. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MYK üyeleri üzerinden parti teşkilatı ve milletvekillerine önemli mesajlar verdiği aktarıldı.

Yenilenen AKP Merkez Yürütme Kurulu ile ilk kez bir araya gelen Erdoğan, 2023 seçimlerine ilişkin, MYK üyeleri üzerinden teşkilata ve milletvekillerine talimat vererek "Sahada aktif olun" dediği kaydedildi. Hedefin, AKP hükümetlerinin bugüne kadar yaptıklarının ‘daha iyi anlatılması’ olduğu ifade edildi.

‘LEBALEB’ KONGRELER SONRASI VAKA PATLAMASI YAŞANINCA: 'TOPLANTILARI DAR TUTUN'

Geçtiğimiz ay tamamlanan AKP’nin kongre sürecinde tüm Türkiye’de salgın tedbirleri çiğnenerek "lebaleb kongreler yapıyoruz" demesiyle eleştirilen AKP Genel Başkanı Erdoğan, kongrelerin ardından yurt genelinde vaka patlaması yaşanması üzerine bu kez "Salgın sebebiyle dar kapsamlı toplantılar yapın" dediği öğrenildi.

ERDOĞAN’DAN AKP TEŞKİLATLARINA TALİMAT: TÜRKİYE’DE YAPTIĞIMIZ DEĞİŞİMİ ANLATIN

Teknolojik imkanların kullanılması tavsiyesinde bulunan Erdoğan’ın, AKP teşkilatlarına "gönüllere dokunun" dediği, ‘Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümü ve bugüne kadar yaptıklarımızı iyi anlatın’ talimatı verdiği kaydedildi.

2023 İÇİN SAHAYA İNME TALİMATI

Kongre sürecinde büyük ölçüde yenilenen AKP teşkilatlarının, sahaya ineceği ve halkın en yakıcı sorunu haline getirdikleri ekonomi başta olmak üzere AKP iktidarları döneminin icraatlarını anlatacağı ifade edildi. TRT Haber’in aktardığı habere göre AKP teşkilatlarının bu kapsamda, Erdoğan’ın söz konusu talimatın ardından önümüzdeki hafta başında 2023 seçimleri için sahaya inmesinin beklendiği aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar