Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı

Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı
Erdoğan, koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı.

Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yaparak bugün eşiyle birlikte yaptırdıkları Covid-19 test sonucunun poizitf olduğunu duyurdu. 

Erdoğan'ın tweeti şöyle:

Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Emine Erdoğan da eşinin tweetini alıntılayarak "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Erdoğan Ukrayna ziyaretiden sonra koronavirüse yakalandığını duyurdu. Erdoğan'ın Ukrayna heyetinde olan isimler şöyle:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ticaret Bakanı Mehmet Muş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar