Erdoğan, İnce'nin çekilmesinden Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tuttu

Erdoğan, İnce'nin çekilmesinden Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tuttu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan konuşmasında İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili Kılıçdaroğlu'nu suçladı. 'Bunların işi gücü fırıldak' diyen Erdoğan, "Anlaşılan FETÖ yöntemleri yine iş başında" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da miting düzenledi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini gündemine alan Erdoğan, "Bunların işi gücü fırıldak" diyerek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu suçladı. Erdoğan, "Anlaşılan FETÖ yöntemleri yine iş başında" dedi.

İnce'nin çekilmesiyle ilgili Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan şöyle konuştu:

'BAY BAY KEMAL KASETLE GELDİ'

"Bay Bay Kemal neyle geldi? Kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktılar. Nasıl bıraktılar? O da yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Bunların işi gücü fırıldak.

Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler bugün de yine aynı yöntemle Cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyor. İşte gördünüz artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyesinin bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Bay bay Kemal sen kasetle geldin bunu biliyoruz.

Terör örgütleriyle beraber olan Bay Bay Kemal ve avanesini pazar günü sandığa gömüyor muyuz? Sincan'dan öyle bir ses verin ki yankısı Pazar gününe kadar sürsün. Pazar gününe kadar çok çalışmamız lazım. 14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Balkon konuşmasına hazır mıyız? Öyleyse çok çalışalım."

Ardından iktidarı döneminde atılan adımların reklam filmini gösteren Erdoğan, "Bunlar sadece özet" diyerek Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yüklendi:

'4 YILDA NE YAPTI?'

Bunlar sadece özet. Bugün cumhuriyetimizin ilk asrını bitirip yeni asra adım atmaya hazırlanırken, Türkiye Yüzyılı'nı konuşabiliyorsak bu sebepledir. Tek parti faşizmi mirası olan darbeyi ülke yönetimine gelme alışkanlığından vazgeçmediler. İdeolojik kavgalarla, milleti birbirine düşürürken kalpleri ürpermedi. Ülkemizi hedeflerinden koparmadık. İşte Ankara belediyesi. 4 yılda ne yaptı. Biz geldiğimizde büyükçe bir havalimanı yoktu. Biz yaptık. Yolu o zamanki büyükşehir belediye başkanı olarak Melih Bey yaptı. Biz eserlerimizle konuştuk.

'BUNLARIN BAŞINDAKİ YALANCI'

Bunlar ne dedi? Otobüs ücretlerini bedava yapacağız. Traktör vereceğiz dediler. İstanbul, Ankara, İzmir bunu söyledi. Bunların başındaki yalancı. Hepsi birbirine bakıyor. Üzüm üzüme bakarak kararıyor. Milletim bunları yutmayacak, gereğini yapacak. Şehir hastanelerimizi yaptık. İnsanımızın sağlığı bizim için çok önemli. Önce eğitim, sağlık, emniyet, ulaşım, enerji, dış politika, Türkiye olarak adımları attık. Biz yaparız. söz verdiğimiz zaman unutanlardan değiliz. Ankara, Yozgat, Sivas bunu da yaptık mı, yaptık." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar