İddia: Erdoğan, Sinan Oğan'ı aradı

İddia: Erdoğan, Sinan Oğan'ı aradı
14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığının ikinci tura kalması halinde ATA İttifakı'ndan oya ihtiyacı olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, iki gün önce Sinan Oğan'ı aradığı iddia edildi.

Artı Gerçek - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekilmesi sonrasında gözlerin çevrildiği ATA İttifakı adayı Sinan Oğan hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, iki gün önce Oğan'ı aradığı ileri sürülüyor.

Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın haberine göre, Erdoğan, sürpriz bir biçimde Sinan Oğan’ı arayarak seçim otobüsüne yapılan saldırı için “geçmiş olsun” dedi. Aramanın, anketlerde geride görünen Cumhur İttifakı'nda Oğan'ın seçmenlerini ikinci turda kendi yanlarına çekme hesapları yapıldığı bir sırada gerçekleşmedi dikkat çekti.

İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından, Oğan'ın da çekileceği iddia edilmişti. Oğan’ın programlarını iptal ederek Ankara’ya dönmesi dikkat çekmişti. Oğan ise iddiaları yalanlayarak "Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" demişti. (Kaynak)

Öne Çıkanlar