Erdoğan: Vatandaşlarımız 'Başkanım bizi bunların eline bırakma' diyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da katıldığı iftar programında, yine muhalefeti hedef aldı, vatandaşların "Başkanım bizi bunların eline bırakma" dediğini öne sürdü.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın afet bölgelerinde seçime yönelik faaliyetleri sürüyor. Deprem ve sel felaketlerinden etkilenen Adıyaman ziyaretinin ardından iftar programında konuşan Erdoğan, muhalefeti hedef aldı ve vatandaşların 'Başkanım bizi bunların eline bırakma' dediğini savundu.

İftar programında önce ise yine Adıyaman'da konuşma yapan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'li belediyeleri hedef alarak, bu belediyelerinin Adıyaman'a uğramadıklarını öne sürdü ve AKP'li belediyelerin depremin ardından ilk günden itibaren bölgede hazır olduklarını savundu.

'CHP'Lİ BELEDİYELER ADIYAMAN'A ULAŞTILAR MI?'

Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan "11 tane büyükşehir belediyen var, acaba Adıyaman'a ulaştılar mı?" dedi.

"Bay bay Kemal'i biliyorsunuz, bir şey anlatmaya gerek var mı? Yalan yanlış beyanlarla ne diyor, "biz geleceğiz, geldikten sonra da her şey bedava" Senin 11 tane belediyen var, acaba Adıyaman'a ulaştılar mı? Ama AK Parti'nin belediyeleri, ilk günden itibaren başkanlarıyla beraber buradalar."

CHP lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 Şubat tarihli depremlerin ardından Adıyaman'ı ziyaret ettiği biliniyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, geceyi afet bölgesinde bir çadırda geçiren ilk siyasi lider oldu. CHP'li belediyeler ise deprem ve sel felaketlerinin yaşandığı illere yardımlar gönderdi ve bölgede aktif çalışmalara katıldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar