Filistin'e gideceğini duyuran Özel, Erdoğan'a seslendi: Cesaretin varsa sen de gel

Filistin'e gideceğini duyuran Özel, Erdoğan'a seslendi: Cesaretin varsa sen de gel
Hacıbektaş ziyaretinde açıklama yapan CHP lideri Özel, Filistin'e gideceğini duyurdu. Özel, Erdoğan'a seslenerek, "Samimiysen, cesaretin varsa bizimle birlikte Filistin'de olursun" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Nevşehir’de Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, ilerleyen günlerde Filistin'e gideceğini duyurdu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek şunları söyledi:

"Filistin'e destek olmak, sadece söz söyleyerek kınayarak olmaz, eylemle olur. Eğer yapacaksanız İsrail'e ambargo uygulayacaksınız. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Samimiysen ben Filistin meselesine destek olmak, Filistin Devletiyle dayanışmak ve dünyanın dikkatini buraya çekmek için önümüzdeki günlerde Filistin’e gidiyorum. Cesaretin varsa bu ülkedeki tüm siyasi partilerin liderleriyle birlikte bizimle birlikte Filistin'de olursun" dedi.

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile olan gerilime dair ise şu ifadeleri kullandı:

'MUHALEFET PARTİLERİYLE TARTIŞMAYIZ'

Buradan bu sürekli siyasette bir gerilim bekleyenlere ve CHP muhalefetle kavga etsin isteyenlere şunu söyleyeceğim. Bizim anlayışımızda muhalefet iktidara karşı yapılır. Muhalefete muhalefet yapmayız. Muhalefet partileriyle tartışmayız. Barışın başkentinden bütün muhalefet partilerine, İYİ Parti'ye ve İYİ Parti'nin üyesi iyi insanlara şunu söylüyorum: Hacıbektaş'tan Türkiye'deki herkese barış ilan ediyoruz."

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

19 Aralıkta partisinin Uşak il binasında basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisinden gizli şekilde Ankara'da ilçe pazarlığı yapıldığını belirterek "Bunu bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar