Gazeteci Çelik'ten Ankara kulisi: Saray'ı sarsacak isimler İYİ Parti'ye geçecek

Gazeteci Çelik'ten Ankara kulisi: Saray'ı sarsacak isimler İYİ Parti'ye geçecek
Halk TV Ankara Temsilcisi Çelik, Ankara kulislerinde konuşulanları aktardı: "İYİ Parti yakında Saray'ı rahatsız edecek bir iki transfer daha yapacak. Aynen şu ifadeyi kullandı bana haberi veren yetkili, 'Saray'ı da sarsacak sürpriz isimler.."

Artı Gerçek - Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik, yakın zamanda İYİ Parti'ye sürpriz katılımlar olacağını söyledi. İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk olan Çelik, söz konusu katılımların AKP'yi 'sarsacağını' belirtti.

Ankara kulislerinden bilgiler paylaşan Çelik, bugün İYİ Parti'ye geçen Kürşad Zorlu'nun milliyetçi çevrelerin iyi tanıdığı bir isim olduğunu belirterek, şunları aktardı:

"İYİ Parti art arda transferler gerçekleştiriyor. Bir yandan kurultay için düğmeye bastı, birbiri ardına yaptığı transferle de çok konuşuluyor. Kürşad Zorlu özellikle milliyetçi çevrelerin yakından tanıdığı bir isim. Öncelikle Akşener'e danışmanlık yapacağını öğrendik. Başdanışman olması bekleniyor. İlerleyen süreçte de başkanlık divanına girebilir yorumunu yaptı İYİ Parti'den bir isim.

Ama asıl özel haberimiz şu olsun: İYİ Parti yakında özellikle sarayı rahatsız edecek bir iki transfer daha yapacak bilgisini aldık İYİ Parti kurmaylarından. Haber şöyle; söylediğim gibi yakında sürpriz katılımlar olacak partiye. Aynen şu ifadeyi kullandı bana haberi veren yetkili: Saray'ı da sarsacak sürpriz isimler, şimdilik isim veremiyoruz, çok yakında."

İYİ Partili yetkililere bu kişiler için "Adalet ve Kalkınma Partisi'nde siyaset yapmış isimler mi?" diye sorduğunu belirten Çelik, kendisine "Evet" yanıtının verildiğini de ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar