Kılıçdaroğlu grup toplantısını Antep’te yapacak

Kılıçdaroğlu grup toplantısını Antep’te yapacak
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısını bugün saat 13.30’da Antep’te gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı her hafta farklı ilde olacak.

ANKARA - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Antep’te oalcak. Kılıçdaroğlu her hafta Meclis'te gerçekleştirdiği grup toplantısını bu defa Antep’te yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandıktan sonra TBMM’deki CHP grup toplantısında "Grup kürsümüze, bu kürsüye veda etmek için bugün buradayım" demişti. Kılıçdaroğlu'nun her hafta farklı ilde grup toplantısı yapacağı duyurulmuştu.

Kılıçdaroğlu’nun Antep’teki ilk İlk durağı saat 12.00’de Yeşilkent Mezarlığı olacak. Yeşilkent Mezarlığı’nın ardından Kılıçdaroğlu, saat 13.30’da Nurdağında geçerek grup toplantısını burada gerçekleştirecek. Ardından Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından Millet bulaşmasına katılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antep’te kurduğu Çadırkent ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu, kentten ayrılacak. (Artı Gerçek)

Öne Çıkanlar