Kılıçdaroğlu: Yeter be kardeşim, bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin

Kılıçdaroğlu: Yeter be kardeşim, bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin
Sivas'ta konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarı verdiği sözleri tutmamakla suçladı, "sizden oy almak için yalan söylüyorlar, Yeter be kardeşim, bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'ta konuştu.

İktidarın daha önce verdiği sözleri tutmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Sivas'ı çantada keklik görüyorlar" dedi:

"Karadeniz'in Sivas üzerinden Anadolu'ya bağlayacak olan iki tünel söz verdiler, aradan yıllar geçti hala açılmadı. Niye açılmadı? Bunların Sivas'ı sevdiği falan yok. Sivas'ı çantada keklik görüyorlar. aslı çantada keklik değildir."

'YALAN SÖYLÜYORLAR'

Tutulmayan başka sözler de olduğunu da belirten CHP lideri, iktidarı yalan söylemekle suçladı, yalan söylemelerİne rağmen iktidara oy verenlere sitem etti:

"Hızlı Tren sözü verdiler 2019'da gelecek diye. Nerede bu? Açık ve net söylüyorum. Bunlar sizden oy almak için yalan söylüyorlar, yalan. Bu kadar yalanın da arkasından gitmeyin. Sivaslı kardeşimin sorması lazım. Bir de benden oy istemeye geliyorsun demesi lazım."

'YEREL YÖNETİMLERDE TARİH YAZIYORLAR'

CHP lideri konuşmasında , kendi partisinden seçilen belediye başkanlarının icraatlarını da övdü, tüm engellere rağmen belediye başkanlarının tarih yazdığını söyledi.

"Var olan iktidar sizi ayrı bir yere koyuyor. Sizi düşman gibi görüyor, nasıl engellerim diyor. Bütün belediye başkanı arkadaşlarım bütün şeyleri aşarak halka hizmet ediyor. Bütün engelleri aşıp, halka hizmet etme konusunda olağanüstü çaba harcayan belediye başkanlarımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yerel yönetimlerde tarih yazıyorlar." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar