Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'yeni Anayasa' turuna devam ediyor: İYİ Parti lideri Akşener ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa çağrısı yapmak için siyasi parti ziyaretlerine İYİ Parti ile devam etti. Kurtulmuş, Akşener ile bir araya geldi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem muhalefeti hedef aldığı hem de sık sık tekrarladığı yeni Anayasa çağrısı sonrası TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, partileri ziyaret etmeye devam ediyor.
AKŞENER'E ZİYARET
İlk ziyaretini Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yapan Kurtulmuş, bu kez ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Kurtulmuş'un Meclis'teki makamında gerçekleşen kabul, görüntü ve fotoğraf alınmasının ardından basına kapalı devam etti.
Görüşmede, İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ile İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de yer aldı.
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’in yeni yasama yılı açılışında yaptığı konuşmada toplumun tüm kesimlerine yeni Anayasa için birlikte çalışma çağrısı yapmıştı. Erdoğan, “Tüm milletvekillerini, tüm toplumsal kesimleri, bu konuda sözü ve teklifi olan herkesi yapıcı bir anlayışla, yeni Anayasa çağrımıza katılmaya davet ediyoruz” ifadesini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)
Erdoğan'dan yine 'yeni Anayasa' mesajı: Kimsenin kulak tıkama lüksü yoktur
Ali Babacan'dan Anayasa açıklaması: Meclis’te çalışalım derlerse katkı veririz
Kılıçdaroğlu’ndan yeni Anayasa çağrısı yorumu: ‘Şu an bir yorum yapmayalım’
Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'yeni Anayasa' mesaisine başlıyor: İlk ziyaret Devlet Bahçeli'ye