Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönmesinin ardından CHP'lilerden art arda paylaşımlar

Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönmesinin ardından CHP'lilerden art arda paylaşımlar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden Altılı Masa'ya dönmesi CHP'liler arasında da coşkuyla karşılandı. Canan Kaftancıoğlu, 'Az Kaldı' etiketini kullanarak "Gidecekler" diye yazdı.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarak Altılı Masa'yı terk eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı adaylığa çağırmıştı.

Bu çıkışın, Millet İttifakı'nda siyasi gerilime yol açmasının ardından Kılıçdaroğlu’nun ortak aday, İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı gösterileceği bir formül geliştirildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı yardımcısı olarak gösterileceği belirtilen İmamoğlu ve Yavaş’ın da iki liderler birlikte toplantıda yer alacağını belirtti. Yavaş ve İmamoğlu formülüyle aşılan krizin ardından Akşener de Altılı Masa'ya geri döndü.

CHP'LİLER KARARDAN MUTLU

Akşener'in Masa'ya geri dönmesi CHP'li isimler arasında coşkuyla karşılandı ve art arta paylaşımlarda bulundular.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 'Az Kaldı' etiketini kullanarak "Umutsuzluk denizinde boğulmak üzere olan depremzede çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın gözündeki umut kırıntısını yeniden büyüteceklere selam olsun!" paylaşımında bulundu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da 'Teşekkürler Kılıçdaroğlu' etiketiyle "Türkiye'nin kaderini hep birlikte değiştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Diğer CHP'li vekiller de 'Teşekkürler Kılıçdaroğlu' etiketiyle paylaşımında bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de, Kılıçdaroğlu'nun, Akşener'in Masa'dan ayrılmasının ardından söylediği "Bütün taşlar yerine oturacak" ifadelerine yer verdi.

Akşener'in Masa'ya dönmesi muhalefetin diğer parti üyelerinde de sevinçle karşılandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar