MHP'li Yönter, Özgür Özel'i Demirtaş üzerinden hedef aldı

MHP'li Yönter, Özgür Özel'i Demirtaş üzerinden hedef aldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, CHP lideri Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ile ilgili açıklamaları üzerinden yeniden hedef aldı. Yönter, "Senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması başlı başına garabet" dedi.

Artı Gerçek - Sinan Ateş cinayetine dair iddialarda adı geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i bir kez daha hedef aldı.

Özel'in daha önce, "İki isim MHP’de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor" diyerek işaret ettiği Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'SENİ FELAKETE SÜRÜKLÜYOR, HABERİN OLSUN'

"Özgür gene böyle konuşmuş, zırvaladığımızı açıklamış, yani ve yeniden çuvallamış! Bak Özgür, çok acemisin, fikri müktesebatın evlere şenlik, nitekim kafada yok, kalpte yok…Tamtakırsın, ısrarlı normalleşme iddiasıyla yalan ve iftiralarını maskeliyorsun! İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışındasın…Terörist Demirtaş’la çalışma toplantısı yapacakmışsın! Ah Özgür ah, senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması bile başlı başına garabet ve rezalet…Tuttuğun dümen seni felakete sürüklüyor, haberin olsun!"

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özel, Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Partisinde genel başkan yardımcısı pozisyonundaki iki kişinin meselenin neresinde olduğunu görüyor. Ama bu meselenin çok ağır bedelleri olacağını da görüyor. Her şey Devlet Bey’in istediği gibi gitse, ben ilk fırsatta Devlet Bey’in, o ikisine siyaseten ceza vereceğini düşünüyorum" diye seslenmişti.

Yönter, Özel'in, "MHP örgütünün illallah dediği ikili" diyerek hedef aldığı ve Sinan Ateş cinayeti ile ilgili sorular yönelttiği isimlerden birinin kendisi olduğunu belirterek, "En küçük ilgi ve alakamızın söz konusu dahi olmadığı bahse konu cinayet iddianamesiyle ilgili dün soru kalıbı içinde telaffuz ettiğin iddialarını ispat etmezsen, alçaksın, ahlaksızsın, şerefsizsin, namussuzsun" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar