Millet İttifakı toplantısı başladı: Saadet Partisi önünde büyük kalabalık

Millet İttifakı toplantısı Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde başladı. Genel merkez önünde büyük bir kalabalık toplandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması bekleniyor.

Artı Gerçek - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tekrar masaya dönmesinin ardından Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşen Millet İttifakı toplantısı tam kadro başladı.

Toplantı sürerken Saadet Partisi Genel Merkezi önünde büyük bir kalabalık toplandı.

Toplantının sona ermesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir açıklama yapması ve ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyurması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 3 Mart Cuma günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını “Kazanacak aday değil” iddiasıyla veto etmiş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısında bulunmuştu.

İki belediye başkanı da bu teklife olumsuz yanıt vermişti.

Bugün İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener ile görüştü. Toplantının ardından Akşener'in iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı olması halinde masaya geri döneceği açıklandı. Ardından Akşener, Kılıçdaroğlu ve iki belediye başkanı ile görüştü. Bu görüşmeden sonra saat 16.00'da başlayan Millet İttifakı'nın toplantısına Akşener de katıldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar