Özel Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek: 'Tüzük çalışmalarını paylaşacağım'

Özel Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek: 'Tüzük çalışmalarını paylaşacağım'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu akşam eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. Özel, tüzük değişiklikleri ve Değişim Kurultayı hakkında bilgi verecek.

Artı Gerçek - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bu akşam eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini duyurdu. Ziyarette, tüzük değişiklikleri ve planlanan Değişim Kurultayı hakkında bilgi vereceğini belirtti.

Özel, Ankara'da düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda, "4-9 Eylül tarihlerinde Sivas’ta başlatılacak Değişim Kurultayı’nın tüzük taslağını görüşeceğiz. 5 Eylül'de Tüzük Komisyonu'nun son toplantısını yaparak taslağı Parti Meclisi'ne sunacağız" dedi.

'BAZISI HAM TASLAK, BAZISI TAMAMEN UYDURMA'

Özel, şunları söyledi:

"Ayın 5'inde Tüzük Komisyonu son toplantısını yapacak. O toplantı tüzüğümüze Kurultaya önerilmek üzere son şeklini verecek. Havada tüzük taslakları oluşuyor. Tüzük taslağı Parti Meclisi tartışılmadan verilmiş olabilir mi? Bazısı ham taslak, bazısı tamamen uydurma... 7 ve 8 Eylül günü Türkiye'yi nasıl yöneteceğiz? sorusunun cevabı olan programımızı tartışmaya başlayacağız. Önce talep toplayacağız, sonra da CHP'nin önerisini halkımıza arz edeceğiz. Herkes hangi konuda ne konuşacağını, sınırlarımızı, ortak mutabakatımızı, gelecekteki hükümet programımımızın iskeletini öğrenmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Özel, tüzük değişiklikleriyle ilgili önerilerini almak amacıyla Kılıçdaroğlu ile bu akşam bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar