Özgür Özel'den 'divan başkanı' yorumu: İmamoğlu’nun olması en çok bizleri memnun eder

Özgür Özel'den 'divan başkanı' yorumu: İmamoğlu’nun olması en çok bizleri memnun eder
CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun parti kurultayında Divan Başkanı olma önerisi hakkında konuştu. Özel, "İmamoğlu’nun olması en çok bizleri memnun eder" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kurultayda divan başkanı olması önerisi götürmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zonguldak İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Özel, “Sayın Genel Başkan’ın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız” diye konuştu.

'EN ÇOK BİZLERİ MEMNUN EDER'

Birkaç gündür bu konuyla ilgili bilgiler geldiğini belirten Özel, "Bana resmi olmayan şekilde, bu konuya nasıl bakacağımızla ilgili bir düşünce sorulur oldu. İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder. İmamoğlu’nun divan başkanı olması noktasında bir teklif gelirse, kararı kendisi verecektir" açıklamasını yaptı

'DİVAN BAŞKANLIĞI TEKLİF EDİLMESİ DEĞİŞİMİN GÜCÜNÜ GÖSTERİR'

Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Değişim sürecinde Ekrem Bey’in ortaya koyduğu irade son derece kıymetlidir. Değişimciler 100 oy bile alamaz noktasından, başa baş bir noktaya geldiysek, bu süreçte değişimin gücünün gitgide arttığı konuşuluyorsa, değişime karşı olan arkadaşlar ‘Ekrem Bey, Divan Başkanı olsun, anlaşalım’ diyorlarsa, bu hem Ekrem Bey’in şahsına duyulan güveni hem de değişimin gücünü gösterir.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar