Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na: Suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ile ilgili 30'a yakın yalan söylediğini öne süren AKP'li Özhaseki, 'Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim' dedi.

AKP Kayseri İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programına katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Gelen Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Şubat sürecinde öğretmenlik görevinden atılan Sultan Kara'yı ziyaret etmesine de değinen açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim." dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi. Programda açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim. Ancak hala pişkin pişkin gezerse sonra da mağdur ettiği, zorda bıraktığı değerleri ile alay ettiği insanlarla şimdi gidip, sadece başörtülü birisinin yanında resim verirse bunun hiçbir inandırıcılığı olmaz " dedi.

HAKKIMDA 30'A YAKIN YALAN SÖYLEDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:

"Her yerde ‘helalleşmek istiyorum’ diyor. Benim hakkımda herhalde 30'a yakın yalan söyledi. Bir kere beni arasın desin ki ‘Ben bir hata yaptım. Birisi beni dolmuşa bindirdi. Sonra da bir adam bulduk. Örgütledik ve cebine para koyduk. Her türlü yalanı söylettik. O da açığa çıktı. Hakkını helal et’ dese. Şu şekilde helal edebilirim. Televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse her türlü hakkım helal olsun. Ancak hala pişkin pişkin gezerse sonra da mağdur ettiği, zorda bıraktığı değerleri ile alay ettiği insanlarla şimdi gidip, sadece başörtülü birsinin yanında resim verirse bunun hiçbir inandırıcılığı olmaz. Önce benden bir helallik dilesin bakalım ama onun da tek bir şartı var. Televizyonlara çıkıp, çektikleri numaraları anlatacaklar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar