Özkan'dan Döğücü'ye 'jakuzi' yanıtı: Kocaman banyo teşkilatı

Özkan'dan Döğücü'ye 'jakuzi' yanıtı: Kocaman banyo teşkilatı
İmamoğlu'nun kampanya direktörü Nejati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'nin eski başkanı AKP'li Döğücü'nün 'jakuzi' tepkisine yanıt verdi: Kocaman bir banyo teşkilatı... Bir kelime üstünden tepineceğinize, bu akıl almaz israfı nasıl yapabildiğinizi söyleyin.

Artı Gerçek - 31 Mart Yerel Seçimleri'nin hemen ertesinde kurdukları iftar çadırını kaldıran AKP'li Sancaktepe Belediyesi bu kez başkanlık katında bulunduğu belirtilen "jakuzi" tartışmasıyla gündemde. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Nejati Özkan, AKP'den alınan Sancaktepe Belediyesi binasında jakuzi bulunduğuna dair sözlerine belediyenin eski başkanı AKP'li Şeyma Döğücü'den gelen tepkiye yanıt verdi. Özkan, "Benim “jakuzi” diya tarif ettiğim kocaman banyo teşkilatı... Bir kelime üstünden tepineceğinize, bu akıl almaz israfı nasıl yapabildiğinizi söyleyin" dedi.

Nejati Özkan'ın Döğücü'nün "Hodri meydan" çıkışına yanıtı şöyle:

'ONCA EŞYAYI KİŞİSEL MALINIZ GİBİ NASIL GÖTÜREBİLDİNİZ?'

"Sancaktepe Belediye binasının başkanlık katında benim gördüğüm, kamu bütçesiyle yapılmış olan harcamanın vicdansızlığıdır hanımefendi.

İç içe geçen makam odaları, dinlenme odaları, başkana özel tam teşekküllü mutfak, yemek odaları ve benim “jakuzi” diya tarif ettiğim kocaman banyo teşkilatı... Bir kelime üstünden tepineceğinize, bu akıl almaz israfı nasıl yapabildiğinizi söyleyin hele...

Peki, görevden ayrılırken milletin parasıyla alınmış başkanlık katındaki onca eşyayı kişisel malınız gibi nasıl götürebildiniz ve koskoca katı bomboş bırakabildiniz?

Kamunun mallarını kamuya geri gönderecek misiniz?"

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar