Ülkücülük ve genetik kan kokusu...

Etraf yine kan kokmaya başladı, Özel Harp Dairesi’nin uyuyan hücreleri birer bire yuvalarından çıkıyor, yağmur sonrası dışarı çıkan solucan ve kurtçuklar gibi.

                                 

Yukarıdaki fotoğrafa baktığınızda filozof olmaya aday bir felsefe öğrencisi sanki, saçlar filozofvari kesilmiş ama tam da oturmayan bişeyler var sanki.

                                

Bu fotoğrafa baktığınızda da "Ben o filozofu görürsem" bakışları hâkim, her an herşeyi yapabilirim bakışları aktif ve ağır basıyor.

                                 

Bu bıyıkları ne zaman görsem Kurtların da sarkık bıyıkları var mıydı acaba diye düşünür, insanın 21. Yüzyılda hâlâ hayvana benzemesini ve onun gibi davranmasına şaşırır, dururum.

Hepsini birleştirdiğimde karşıma bu çıkıyor, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin. Bu 3 foto birleştiğinde ortaya çıkan insanımsı Tekin "Özellikle Yenişehir’de olmak üzere şehrimizin birçok noktasında ülkücü kardeşlerim görevde ve tetiktedir. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacak, onlarla bir polis gibi mücadele edecekler. Bir torbacının 1 gram uyuşturucu madde sattığını görelim, ibreti âlem için onu kendi zehrinde boğacağız. Bu memleketin yiğit çocuklarını bir zombiye çevirmenin bedeli neymiş herkese göstereceğiz. Bir elimizde Zülfikar, bir elimizde kalem bekliyoruz; yazmamız gerekeni yazar, çizmemiz gerekeni çizeriz. Türk çocuklarını zehirleyen bir kansız görürsek de Zülfikar’ımızla uyuşturucu satan o eli keseriz" diye açıklama yaptı dün.

Daha önce içişleri bakanı Süleyman Soylu da "81 ilimizde 7 kez okul çevrelerinde huzur uygulamaları yaptık. Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Suçunu bana atsın. Bunun suçu neyse, 5 yıl içeride yatmaksa yatarız, 10 yıl içeride yatmaksa yatarız, 20 yıl içeride yatmaksa yatarız" diye bir açıklama yapmıştı 3 Ocak 2018’de.

Soylu bakanlıktan istifa ettiğinde Devlet Bahçeli’nin Soylu lehine aldığı tavır daha iyi anlaşılıyor şimdi. Etraf yine kan kokmaya başladı, Özel Harp Dairesi’nin uyuyan hücreleri birer birer yuvalarından çıkıyor, yağmur sonrası dışarı çıkan solucan ve kurtçuklar gibi.

Bunlara tedavi sırasında elektro şok da işe yaramaz, beyini bulamayan elektro kendisi şoka girer.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Nesin Arşivi