AKP'li Hamza Dağ süt ambalajındaki gökkuşağından 'subliminal mesaj' çıkardı

AKP'li Hamza Dağ süt ambalajındaki gökkuşağından 'subliminal mesaj' çıkardı
Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara dağıttığı sütlerin ambalajındaki gökkuşağı görselini LGBTİ sembolü ile ilişkilendirip Tunç Soyer'i 'subliminal mesaj vermekle' suçladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Twitter hesabından, İzmir’de çocuklara dağıtılan sütlerin ambalarında yer alan görsel üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef aldı.

Eski İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminde dağıtılan sütlerin görseliyle Tunç Soyer döneminde dağıtılan sütlerin görselini paylaşan Hamza Dağ, yeni görselde bulunan gökkuşağının LGBTİ hareketinin gökkuşağı olduğunu ima ederek "İki görsel arasındaki subliminal mesajı bulun" dedi. Dağ, Tunç Soyer’i etiketleyerek "Sn Başkan, neyin mesajı bu?" diye sordu.

Hamza Dağ’ın paylaşımına Twitter kullanıcıları tepki gösterdi. Tepkilerden bazıları şöyle: 

"Mülteci çocuklara dağıtılan bedava süte, göğün rahmeti olan gökkuşağına, halka hizmet etmek isteyen insanlara düşmanlık ediyorsunuz. Bu fotoğraftaki sevinç size dert olsun."

"Hayatınızı sürekli "büyük resmi" görmeye adadığınız için sürekli "kandırılıyorsunuz", önünüzü göremiyorsunuz Hamza bey,"

Bir kullanıcı da yağmur sonrası oluşan gökkuşağı fotoğrafını "Hamza Bey, dikkat ediyorum Göklerden ara ara böyle mesaj geliyor! Göklerin hakimi subliminal mesaj mı veriyor? Neyin nesi bu? Tööbe tööbee..." mesajı ile paylaştı.

Bir başka kullanıcı da Hamza Dağ'ın daha önce Gülen Cemaatinin düzenlediği Türkçe Olimpiyatları ile ilgili paylaştığı bir mesajı alıntılayarak "FETÖ'cü" imasında bulundu.

Bu arada söz konusu görsellerin 2017 yılında Aziz Kocaoğlu döneminde de kullandığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar