Azerbaycan'ın 'Güldür Güldür'ünde Sarıkaya'nın tokadı skeç oldu

Azerbaycan'ın 'Güldür Güldür'ünde Sarıkaya'nın tokadı skeç oldu
Muharrem Sarıkaya'nın İHA kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı ve o esnada karşısındaki Fatma Şahin'in düştüğü durum, Azerbaycan'da yayınlanan komedi programında canlandırıldı.

Azerbaycan'ın Hazar kanalında, Türkiye'deki "Güldür Güldür" programına benzer bir içerikle yayımlanan "Komedixana" (Komedihane) adlı şov programının 148. bölümünde, Habertürk Ankara eski temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın sırasında İHA kameramanı Ahmet Demir'e attığı tokat, skeç olarak canlandırıldı. 

Skeçte, Muharrem Sarıkaya'yı canlandıran oyuncunun teknik elemanı yanına çağırıp darp etmesi, sinirli halleri ve o sırada konuğunun şaşkın halleri canlandırıldı. 

Muharrem Sarıkaya, canlı yayında Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le röportaj yaparken, yaşanan ses problemini çözmek için yardıma gelen İHA kameramanı Ahmet Demir'e sinirlenmiş ve Demir'e tokat atarak yanından uzaklaştırmıştı. 

Yaşananlar canlı yayına yansımazken olayın görüntüleri daha sonra paylaşılmış ve Sarıkaya'nın tokat ettığı esnada Fatma Şahin'in tepkisizliği de eleştirilmişti. 

Sarıkaya ise daha sonra yaptığı özür açıklamsının ardından görevinden istifa etmişti. 

Programın ilgili bölümü aşağıda:

Öne Çıkanlar