Bekaroğlu'ndan, Fahrettin Altun'a: Ne biçim insansın sen?

Bekaroğlu'ndan, Fahrettin Altun'a: Ne biçim insansın sen?
Fahrettin Altun'un Erdoğan için yazdığı 'geçmiş olsun' mesajında kullandığı ifadeler, CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun tepkisini çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19 hastalığına yakalanması üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kullandığı "bu virüsü de" ifadesi CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun tepkisini çekti. 

Erdoğan, kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve Omicron varyantına yakalandıklarını açıklamıştı. Fahrettin Altun ise Erdoğan'ın mesajını alıntılayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Altun, mesajında, "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım.  Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…" ifadelerini kullandı.

Altun'un "virüs" göndermesine CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu tepki gösterdi.

BEKAROĞLU: YAZIKLAR OLSUN

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun. Fahrettin Altun’a da yazıklar olsun" diye yazan Mehmet Bekaroğlu, "Ne biçim insansın sen ki Cumhurbaşkanı’nın hastalığını böyle rezil bir siyasetin aracı haline getirebiliyorsun? CB’nin böyle adamları var ya başka rakibe ihtiyacı yok, bunlar işini görecekler" paylaşımını yaptı.

ALTUN: NİYE RAHATSIZ OLUYORSUNUZ?

Mehmet Bekaroğlu'nun bu mesajına Fahrettin Altun şu yanıtı yazdı. "Yaşınız benden büyük. Hiç yakışıyor mu hocam? Bu nasıl üslup? Cumhurbaşkanımız bugüne kadar kaç kere İslam düşmanlığı virüsünden, yalan virüsünden, terörizm virüsünden bahsetti. Niye rahatsız oluyorsunuz? Yalandan, terörden, İslam düşmanlığından medet umanlar rahatsız olsun!"

BEKAROĞLU: BU EKİPTEN ÇOK İSLAM'A ZARAR VEREN OLMAMIŞTIR

Altun'un bu ifadelerine yeniden yanıt veren Bekaroğlu ise sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

"Herkesi  ‘İslam düşmanlığı’ ile suçluyorlar ya... En büyük İslam düşmanları bu dine en çok zarar verenlerdir, iktidar için haksızlık, yolsuzluk ve usulsüzlüklere ‘caizdir’ fetvası alan, dinin temeli adaleti yok eden bu ekipten çok İslam’a zarar veren olmamıştır." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar