Cinsiyetçi şarkısıyla tepki çeken Evcimik, kendisini eleştirenlere yanıt verdi

Cinsiyetçi şarkısıyla tepki çeken Evcimik, kendisini eleştirenlere yanıt verdi
'Konuşulmayanlar konuşulmaya başladı. Ahlaksızlar, küçük kızlarla evlenenler, üçüncü kadınlar. Bunları konuşmadan olmaz. Konuşa konuşa çıkacağız bu sorunların altından.'

25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde yayınladığı şarkıdaki cinsiyetçi ifadeler nedeniyle tepki çeken Yonca Evcimik, 

Yonca Evcimik, tüm dünyanın kadına yönelik şiddetin durdurulması ve kadın cinayetlerinin önlenmesi için sokağa çıktığı 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde cinsiyetçi sözler barındıran ve kadınları hedef alan bir şarkı yayınladı.

Şarkısıyla sosyal medyada gündem olan ve tepki çeken Evcimik, kendisini eleştirenlere sosyal medyadan yanıt verdi.

'SADAKATSİZLERİ İZLEYİN'

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan da açıklama yapan şarkıcı, "TV'lerdeki öğleden sonra yayınlanan kadın programlarını veya 'Sadakatsiz'i falan izleyin" diye yazdı.

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Habertürk Yazarı Esin Övet'e de konuşan Evcimik, "Böyle olacağını biliyordum ama bu kadar hızlı reaksiyon gösterileceğini bilmiyordun. İyi ki yapmışım Esin. Bak konuşulmayanlar konuşulmaya başladı. Ahlaksızlar, küçük kızlarla evlenenler, üçüncü kadınlar. Bunları konuşmadan olmaz. Konuşa konuşa çıkacağız bu sorunların altından. Hiç pişman değilim" dedi.

Öne Çıkanlar