'Çocuklarımı bu zihniyete karşı yetiştiriyorum'

'Çocuklarımı bu zihniyete karşı yetiştiriyorum'
Nagehan Alçı: "Çocuklarımı bu zihniyete karşı buldozer olarak yetiştiriyorum"

HABER MERKEZİ- Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "Hukuk değil, kana kan intikam' başlıklı yazısında,  'bazı erkeklerin kadınları 'obje' zannettiğini' söyledi.

İsimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyduğu iki kız çocuğu annesi Alçı, "Bunları gördükçe Ela ve Yasemin’i bu zihniyete karşı buldozer olarak yetiştiriyorum" dedi.

 Yazısında, "Kadın' tezgâhtan seçilen mal mıdır? Galiba erkeklere bazı temel şeyleri hâlâ anlatamamışız. Çoğu, 'kadın'ı bir tür obje zannediyor. Öyle pazardan satın alınan bir şey diye bakıyor kadına. Bu kafaya göre kadınlar tezgâhta yan yana dizilmiş, parayı bastıran en güzelini alıyor. Yani cebin kalınsa, yatın, katın varsa pazarın en iyi malı senin... Eğitimlileri bu kafadaysa gerisini siz düşünün... " dedi.

Alçı çocuklarını bu zihniye karşı buldozer olarak yetiştirdiğini de ileri sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Alçı'nın eşi ve iki kızının babası Rasim Ozan Kütahyalı, yorumculuk yaptığı bir televizyon programında Boşnak Kadınları için pornografik tabirlerle bir benzetme yapmıştı. 

Kütahyalı'nın seksist ve ırkçı tutumunun ardından Beyaz Tv'nin telefon santrali kilitlenmiş, gelen tepkiler üzerine yönetim Kütahyalı'yla ilişiğini kestiğini açıklamıştı. 

Öne Çıkanlar