Elon Musk'tan hükümetlere kripto para tavsiyesi: Hiçbir şey yapmayın

Elon Musk'tan hükümetlere kripto para tavsiyesi: Hiçbir şey yapmayın
Twitter'da yaptığı paylaşımlarla kripto para piyasalarını etkileyen Elon Musk yeni açıklamalar yaptı. Musk, kripto paralara ilişkin hükümetlere, 'Hiçbir şey yapmayın' tavsiyesi verdi.

Sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı paylaşımlarla kripto para grafiğini bir hayli etkileyen Elon Musk yeni açıklamalar yaptı.

CodeCon konferansında konuşan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk "Kripto paraları yok etmek, bana göre, mümkün değil ama kripto paranın ilerleyişinin yavaşlatılması mümkün" dedi, hükümetlere "Hiçbir şey yapmayın" tavsiyesi verdi.

Ancak kendisini üstün bir kripto para uzmanı olarak görmediğinin de altını çizen Musk, "Kripto paraların bir miktar önemli olduğunu düşünüyorum ama Mesih'in ikinci gelişi olarak da yorumlayamam" ifadelerini kullandı.

Musk, "Kripto paralar temel olarak merkezi hükümetin gücünü azaltmayı amaçlıyorlar. Pekin'in kripto paralara karşı olmasının nedeni bu gibi görünüyor" dedi. Çin'in kripto paralara karşı olmasının kesin nedenini bilemeyeceğini belirten Musk, "Bu tavırları kısmen elektrik yetersizliklerinden kaynaklanıyorda olabilir" diye konuştu.

ABD hükümetinin kripto para piyasasını düzenlemekten, denetlemekten kaçınması gerektiğini belirten Musk, ABD hükümetinin kripto alanını regüle etmesi gerekip gerekmediği sorusuna, "Ben hiçbir şey yapmayın diyorum" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar