Lütfü Elvan TOBB görüşmesini anlattı: Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik

Lütfü Elvan TOBB görüşmesini anlattı: Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik
Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşme sonrası Lütfi Elvan açıklama yaptı.

‘Reform’ görüşmelerine dün TÜSİAD’la başlayan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yöneticileriyle bir araya geldi.

TOBB yönetimiyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşme sonrası, Elvan sosyal medya hesabından; "Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile TOBB heyetinin görüş ve önerilerini dinledik. Sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik" şeklinde paylaşım yaptı.

Elvan, söz konusu görüşmelere gelecek hafta Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile devam edeceklerini belirtti.

Pakdemirli de söz konusu toplantıya ilişkin paylaşımında "TOBB yönetimiyle bir araya gelerek sektörel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdiklerini" kaydetti.

Öte yandan dün TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski yapılan görüşme sonrası, "Ülkemizde ekonomi ve hukuk alanında çözümlerin, yapıcı bir istişare ortamında ele alınmasından büyük memnuniyet duyduk" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar