Örümcek Adam İstanbul'da

Örümcek Adam İstanbul'da
Sadece çocukların değil yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran süper kahraman Örümcek Adam, yeni filminin öncesinde İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Emre ÜNSALLI


ARTI GERÇEK - Son süper kahraman filmi 'Örümcek Adam Evden Uzakta', 5 Temmuz'da beyazperdede hayranlarıyla buluşuyor. Büyük buluşma öncesi süper kahramanımıza İstanbul'da simit eşliğinde çay içerken rastlarsanız sakın şaşırmayın zira Örümcek Adam (Spider Man), 29 Haziran- 7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'a gelip hayranlarıyla buluşacak.

Eğer Örümcek Adam hayranıysanız ve 29 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında nerelerde olduğunu merak ediyorsanız Warner Bros Türkiye’nin Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

ÖRÜMCEK ADAM BU KEZ ARKADAŞ CANLISI BİR OLARAK DÖNÜYOR

Gelelim 5 Temmuz'da gösterime girecek filmin konusuna. 'Örümcek Adam Evden Uzakta'da, Tom Holland, 'Avengers: Endgame'deki olayların ardından sonsuza dek değişmiş bir dünyada yeni tehditlere karşı durmak için harekete geçmesi gereken mahallemizin arkadaş canlısı Süper Kahraman’ı olarak geri dönüyor.

Film Örümcek Adam evrenini genişletirken, Peter Parker’ı kendi çöplüğü olan Queens-New York’tan ve güvenli limanından çıkartıp, aslında bir okul gezisi olması gereken ama kahramanımızın en zorlu ve en destansı macerasına dönüşen bir Avrupa turuna götürüyor.

Başrollerini Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders ve Jake Gyllenhaal gibi önemli oyuncuların paylaştığı film, mizahı, duyguyu, ayrıca hem Örümcek Adam hem de MARVEL Evreni’nde sevdiğiniz her şeyi dev bir yapımla bir araya getiriyor.

Örümcek Adam memleketi olan Queens-New York’a çok bağlıdır ama bu yeni film süper kahramanımızın dünyasını genişleterek, onu Venedik, Berlin, Prag ve Londra başta olmak üzere, Avrupa’nın dört bir yanına götürüyor.

ÖRÜMCEK ADAM’IN YENİ GÖRÜNÜMÜ TAM BİR SERT ÇOCUK

Örümcek Adam’ın hayranları için, bu karakteri anında tanınır yapan çok önemli bir unsur kuşkusuz klasik kırmızı-mavi kıyafetidir. Ancak bu filmde kahramanımız, klasik kostümüne ek olarak, Tony Stark’ın yani İronman'in hediyesi olan, 'Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı' ve 'Yenilmezler: Son Oyun'da da gördüğümüz Demir Örümcek kostümünü de giyiyor. Filmde dördüncü bir kostüm Peter tarafından tasarlanıyor. Kırmızı-siyah bu kostüm genç Süper Kahraman’ın yeni küresel tehditle savaşmaya isteksizliğinden sorumluluk alıp kendi kimliğini kazanışına uzanan evrimini simgeliyor. Ayrıca, bu filmde kostümün öndeki örümcek ambleminin de güncellendiğini görüyoruz.

Sözü uzatmadan son süper kahraman filmi 'Örümcek Adam Evden Uzakta'nın 5 Temmuz'da vizyona gireceğini hatırlatıp hayranlarına iyi seyirler diliyoruz.

Öne Çıkanlar