Schumacher, yeni sezon için sabırsız

Schumacher, yeni sezon için sabırsız
Bu sezon ilk kez Formula 1’de yarışacak olan Mick Schumacher, Haas takımının yeni sezonda kullanacağı aracını tanıttığı lansmanda açıklamalarda bulundu.

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher’in oğlu olan Mick Schumacher, Haas takımıyla birlikte Formula 1’deki ilk sezonuna hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl F2’de şampiyonluğa ulaşan 21 yaşındaki pilot, üzerinde baskı hissetmediğini ve babasının mirasını sürdüreceği için heyecanlı olduğunu belirtti.

Eurosport'un haberine göre perşembe günü gerçekleşen lansmanda konuşan Mick Schumacher, "Soyadımı taşımanın üzerimde baskı yarattığını asla söylemedim ve bunu hiçbir zaman söylemeyeceğimden de oldukça eminim. Çünkü bu soyadı yeniden Formula 1’e geri getirdiğim için çok mutluyum. Onunla gurur duyuyorum. Bu, bana destek veren bir şey ve her gün elimden geldiğince çok çalışmak için bana motivasyon kaynağı oluyor. Her yönden gelişmeye çalışacağım. Yapmak istediğim şey bu. Bunun için de ayağa kalkıp, sahip olduğum her şeyi vereceğim." ifadelerini kullandı.

2013 yılında geçirdiği kayak kazasından beri Michael Schumacher’in sağlık durumuyla ilgili net bir şey bilinmiyor. Ailesi bu durumu sır gibi saklarken, oğlu da bu konu hakkında konuşmamayı tercih ediyor.

Öne Çıkanlar