Seçim öncesi AKP'li belediyeden 'ne olur ne olmaz' ihalesi

Seçim öncesi AKP'li belediyeden 'ne olur ne olmaz' ihalesi
AKP'li Sancaktepe Belediyesi, yerel seçim öncesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı'ndan bez çanta almış.

Sancaktepe Belediyesi 31 Mart yerel seçimleri öncesi AKP İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Başgöze'den bez çanta almış.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 1 Mart 2019 tarihinde yapılan ihale; sadece acil durum, afet ve öngörülemez durumlar için yapılması gereken pazarlık usülü ihale ile yapılmış.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, "Beb Kozmetik Ürünleri İmalat Sanayi Ticaret Şirketi" 290 bin TL'lik teklif verdiği ihaleyi kazandı.

ŞİRKETİN REFERANSI BİNALİ YILDIRIM

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi kayıtlarında yer alan bilgilere göre, şirketin kurucuları Başgöze ailesi ve AKP İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ile Ekonomi İşleri Birim Başkanlığı görevlerini yürüten Elif Başgöze de şirketin kurucuları ve yöneticileri arasında yer alıyor. Şirketin internet sitesinde yer alan referanslar bölümünde de "Binali Yıldırım AKP İzmir Milletvekili referanslarımızdan bazıları" notu yer alıyor.

REFARANSINA DA ÜRETMİŞ

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olduğu dönemde dağıttığı kolonyalar da Beb Kozmetik Şirketi tarafından üretildi. Yıldırım’ın geçtiğimiz yılbaşında milletvekillerine TBMM logolu çanta içinde gönderdiği limon kolonyaları da Beb Kozmetik Şirketi'nden alındı.

Öne Çıkanlar