Şeyma Subaşı, 'erkek arkadaşımın malıyım' yazılı tişörtle poz verdi

Şeyma Subaşı, 'erkek arkadaşımın malıyım' yazılı tişörtle poz verdi
Şeyma Subaşı'nın giydiği tişört, kadınlardan tepki aldı.

Yaptığı paylaşımlar ve çıkışlarıyla zaman zaman gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez de sevgilisinin hediye ettiği bir tişörtle verdiği pozla konuşulmaya başlandı. 

Subaşı'nın tişörtünde yazanların, tam da 8 Mart haftasında kadını aşağılaması, bununla da kalmayıp tehdit içermesi tepki topladı. 

Subaşı'nın poz verdiği tişörtünde şunlar yazıyor: 

"Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değilim. Korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar."

Subaşı, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkiler üzerine ise aynı tişörtle bir paylaşım daha yaparak, şunları yazdı:

"Türkiye'de Twitter'da TT olduğum başka bir gün, sanki Meedo'mun bana aldığı sweatshirt'ten daha önemli bir haber yokmuş gibi. Bu yüzden onu bir kez daha giymek ve bu kadar büyülenen insanlara bir kez daha tekrar, tekrar, tekrar, tekrar konuşalacak bir şey vermek istedim. Şeyma’nın peri masalına hoş geldiniz."

Pek çok kadının sosyal medyada tepki gösterdiği paylaşım, kadınlara ve haklarına yapılan bir hakaret olarak yorumlandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar