Toplantıda 'baş aşağı duran' ABD'li Kongre üyesine: En azından kedi değilsin

Toplantıda 'baş aşağı duran' ABD'li Kongre üyesine: En azından kedi değilsin
Emmer yaşadığı bu ilginç anların ardından Twitter hesabında yaptığı paylaşımda da 'Ben kedi değilim' dedi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongresi'ndeki bir oturuma internet üzerinden bağlanan Cumhuriyetçi üye Tom Emmer'ın ekranda baş aşağı durduğu görüntüler ve yaşanan diyaloglar, akıllara dünkü "Zoom'da kedi krizi" anlarını getirdi.

Çevrimiçi duruşmada yanlışlıkla kedi filtresi açan avukatın görüntüleri konuşulmaya devam ederken ABD'de yine teknolojinin azizliğine uğrayan birinin görüntüleri gündem oldu.

ABD Kongresi'nin Cumhuriyetçi üyelerinden Tom Emmer, bir komite toplantısına çevrimiçi olarak bağlandığında baş aşağı duruyordu, vücudu ise görünmüyordu. Emmer'ın yeni tip Coronavirus (Covid-19) pandemisi nedeniyle küçük işletmelere yardım yapılmasıyla ilgili hararetli bir şekilde konuşmaya başlamasının ardından diğerleri kendilerine hakim olamayıp gülmeye başladı.

Toplantıyı yöneten Maxine Waters "Bay Emmer, konuşmanızı bölüyorum ama iyi misiniz?" diye sordu. Emmer bir sorun olmadığını söyleyince diğer katılımcılar kahkahaya boğuldu. Ardından içlerinden biri "Baş aşağı duruyorsun" diyerek Emmer'ı uyarmaya çalıştı. Emmer da "Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum" yanıtı verdi.

Bunun üzerine Waters, Emmer'ın görüntüsünü düzeltmesi için birinden yardım istedi ama diğer üyeler Emmer'ı tiye almaya devam etti. Kongre üyelerinden biri "Baş aşağı durman bir metafor mu?" diye sordu, bir diğeri de dün Zoom toplantısında "kediye dönüşen" avukatın "Ben kedi değilim" demesine atfen "En azından kedi değilsin" ifadesini kullandı.

'KEDİ DEĞİLİM'

Neyse ki Emmer yardım sonrası uygulama ayarlarını düzeltip görüntüsünü düzeltmeyi başardı. Emmer yaşadığı bu ilginç anların ardından Twitter hesabında yaptığı paylaşımda da "Ben kedi değilim" dedi. (HABER MERKEZİ)


 

Öne Çıkanlar