Sağlık Bakanı Koca, WHO'nun brifinginde sağlık çalışanlarını ve aşılamayı anlatacak

Sağlık Bakanı Koca, WHO'nun brifinginde sağlık çalışanlarını ve aşılamayı anlatacak
Uluslararası medya başta olmak üzere tüm dünya tarafından yakından takip edilen brifing, bugün 18.00-19.00 saatleri arasında WHO’nun internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) düzenlediği medya brifinginde Türkiye’de Coronavirus (Covid-19) salgının sağlık çalışanları üzerindeki etkisi ve bu sektörde çalışanların aşılama çalışmalarına ilişkin bilgi verecek.

Bakan Koca, Covid-19’un sağlık çalışanları üzerindeki etkisi, sağlık çalışanlarının korunması için atılan adımlar ve Türkiye’deki sağlık çalışanlarının aşılanmasındaki son durum hakkında görüş ve değerlendirmelerini uluslararası kamuoyu ile paylaşacak.

WHO, düzenli periyotlar halinde medya brifingleri düzenliyor. Bu toplantılarda WHO Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus’a siyasetçiler ve küresel sağlık liderleri eşlik ediyor. Bu haftaki toplantıya Bakan Koca davet edildi.

CANLI YAYINLANACAK

Uluslararası medya başta olmak üzere tüm dünya tarafından çok yakından takip edilen ve büyük ilgi gören brifing, bugün 18.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve WHO’nun internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Canlı yayına WHO’nun Covid-19 web sitesi ve sosyal medya hesaplarından erişilebilecek.

Öne Çıkanlar