Yabancı uyruklu çift, maske takmadığı için otobüsten atıldı

Yabancı uyruklu çift, maske takmadığı için otobüsten atıldı
İETT otobüsünde başlayan maske tartışmasının ardından, yabancı uyruklu çift otobüsten yol ortasında indirildi.

İstanbul'da, Başakşehir Fenertepe-Sultangazi Yunus Emre Mahallesi hattında sefer yapan otobüste maske takmadığı iddia edilen çift ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı.

Otobüs şoförü, çiftin yanına gelerek otobüsün hareketini engelledikleri için ya 5 bin lira ceza yazılacağını ya da hapse gireceklerini söyleyerek maske takmadığı öne sürülen çifti otobüsten indirdi.

Çift, maske takmadıkları iddiasyla otobüsteki diğer yolcular tarafından, maskelerini takmaları yönünde uyarıldı. Bunun üzerine çift ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Yolcuların yoğun tepkisiyle karşılaşan çift, bu sefer maskelerini taktı ancak tartışma sona ermedi.

Bunun üzerine şoför otobüsü durdurup çiftin yanına geldi. Şoförün çiftle konuştuğu esnada kamera kaydının yapan kişinin "Benim ülkemde bana 'şerefsiz' dedi ve maskesini takmadı" sözleri duyuldu. 

Küçük çocuklarıyla beraber otobüsten indirilirken cep telefonu kamerası ile görüntülenen çift de kendi telefonlarından görüntü almak istedi. Ancak çiftin görüntüsünü alan kişi "Neyin resmini çekiyorsun" diyerek tepki gösterdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar