Küçük, 'bedel ödeyecekler' dedi, tek tek isimlerini ve kurumları yazdı

Küçük, 'bedel ödeyecekler' dedi, tek tek isimlerini ve kurumları yazdı
'Her şey güzel olacak' diyen isimleri listeleyen Safi'ye 'helal olsun' diyen Cem Küçük, 'Aynı listeleme gazetecilere ve yazarlara da yapılmalıdır' diyerek isim ve kurum adı verdi.

İktidara yakın medyada hükümete muhalif kesimleri hedef göstermesiyle bilinen Türkiye gazetesi köşe yazarı Cem Küçük, bu kez hükümete yakın kesimleri hedef aldı. Küçük, AKP ve MHP’nin itirazları sonucu İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi sürecinde eleştiriler yapan ve mazbatası alınan İmamoğlu’na destek verenleri hedef gösterdi.

"Bu ülkede bedel ödeme kültürünü kesinlikle oturtacağız" diyen Küçük, medya ve sanat camiasında aralarında hükümete yakın isimlerin olduğu kişileri tek tek yazarak, bu kişilere müdahale edilmesini ve mevcut çalıştıkları kurumlarda çalıştırılmamasını ifade etti. Küçük yazısında ayrıca, okurlardan "muhbirlik" yapmasını istedi.

‘GAZETECİLER VE KÖŞE YAZARLARI LİSTELENMELİDİR’

"Maalesef bir kısım sanatçılar ve gazeteciler bu iğrenç "dansözlük düzeni"ne alıştı" şeklinde ifadeler kullanan Küçük, tek tek kişi ve kurum adı verdi.

İmamoğlu’na destek veren sanatçıları hedef gösteren Muhammet Safi’ye de "Helal olsun" diyen Küçük, Safi’nin yaptığı hedef gösterme listesine "Yaptığı şey son derece doğrudur. Milletimiz de Sayın Safi’yi desteklemektedir" iddiasında bulundu.

 "Bu iktidarın nimetlerinden sonuna kadar istifade edip sonra ortada rüzgâr var zannedip döneklik yapan herkesi kayıt altına alıyor ve tek tek tespit ediyor Muhammet Bey. Artık bu ülkede hem iktidara yaltaklanıp hem de ihanet edenin yanına kâr kalmasını istememe tavrıdır bu. Aynı listeleme gazetecilere ve köşe yazarlarına da yapılmalıdır" diyen Küçük, bu ifadelerin devamında isim isim hedef aldığı isimleri ve kurumlarını yazdı.

GAZETECİ, YAZAR, SANATÇI...TEK TEK İSİM VERDİ

Küçük, medyadan ilk olarak Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ve Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı’nın ismini zikrederek "bahisçi" benzetmesi yaparak şunları yazdı:

 "Mesela şu an sahip olduğu tüm konum ve makama bu iktidar sayesinde sahip olan Hande Fırat’ın Başkan Erdoğan’a düşmanlık eden bu sanatçılara hem ekrandan hem köşesinden desteği kesinlikle utanç vericidir. Fırat açıkça Başkan Erdoğan’a yapılan ihanete kol kanat germiştir. Muhammet Safi’ye saldırması bu yüzdendir.

-Gülben Ergen de biliyorsunuz TRT’den trilyonlar kazandı ve programının bitirildiği hafta AK Parti ve Başkanımız Erdoğan’a muhalefete başladı. Bu sanatçı takımının tıyneti budur. Hande Fırat da aynı tıynete sahiptir. Bakın isteyen Aydın Doğan’a sorsun. Fırat, Aydın Bey’i saniyesinde sattı. Oysa Hürriyet’in sahibi olduğu sırada Doğan’ın en büyük yalakası Hande Fırat’ın kendisiydi.

Gülben Ergen ise vatan haini Can Dündar’a 2015’te Kelebek ödüllerinde tam destek verdi. Can Dündar’ın propagandasını yapmak suçtur. Gülben Ergen bu işlediği suçlardan ötürü yargı önüne çıkmadı. AK Parti belediyesinin bulunduğu yerlerde konserler verip trilyonlar kazanmaya devam etti.

-Aynı şekilde 7 Haziran 2015 sürecinde açıkça PKK terör örgütünün siyasi kolunu destekleme ihanetine imza atan ve bu yüzden Sabah’tan kovulan Sevilay Yılman adlı gazeteci bugün yeniden iş bulduysa bu tamamen Sayın Binali Yıldırım sayesindedir. Yoksa Yılman bir "medeni ölü"ydü. Fakat Yılman da esen rüzgâr var sanıp 8 Mayıs’ta Habertürk’te yazdığı berbat bir yazıyla anında Binali Yıldırım’ı sattı ve Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. İşte bunlar böyledir. Bu gerçeği Sayın Binali Yıldırım ve Binali Bey’in basın danışmanı Sayın Sinan Çetin’in de göreceğini umuyorum."

OKURDAN MUHBİRLİK YAPMASINI İSTEDİ

Okura muhbirlik çağrısı yapan Küçük, "Tepki alsam da yeniden söylüyorum ki, bu iktidarın nimetlerinden istifade edip zor gününde satan sözde sanatçıları bizim taraf ekranlarında gördüğünüz an lütfen bana haber verin sayın okurlarım" dedi.

ÇALIŞTIKLARI KURUMLARI YAZDI

Söz konusu isimlerin çalıştığı kurumları da yazan Küçük, "TRT, ATV, Kanal D, Star, TV8-8.5 bunların hepsi yerli ve millî kanallardır. Bu kanallar Türk devletine ve Başkan Erdoğan’a ihanet etmezler. Bu sözde sanatçılar artık buralarda iş yapamaz. Cuma günkü yazımdan sonra yüzlerce okurum bana Başkan Erdoğan’a düşmanlık yapan Eser Yenenler’in Acun’un TV8’ine yine çıktığını haber verdi mesela. Milletimiz tek tek takip ediyor her şeyi.

Acun ve Esat Yontuç 2019-20 sezonunda tüm bu isimleri temizlemek zorundadır."

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu da "Hem komünist hem hükûmet kanallarından istifade ediyor" şeklinde hedef alarak "riyakâr" olmakla suçlayan Küçük, hedef gösterme operasyonunu sürdüreceğini de kendi sözleriyle itiraf etti: "Ben bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağım."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar