'Yerli ve Milli' toplantıya Lamborghini ile geldi

'Yerli ve Milli' toplantıya Lamborghini ile geldi
AKP'den milletvekili adayı olan Kenan Sofuoğlu parti toplantısına Lamborghini marka lüks spor otomobiliyle geldi.

Sakarya'da AKP 3'üncü sıradan milletvekili adayı gösterilen dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Adapazarı'nda parti toplantısına katıldı. Kenan Sofuoğlu, AKP Sakarya İl Binası önüne 4 milyon TL değerindeki Lamborghini Aventador S marka lüks otomobiliyle geldi. Toplantıya katılan ve AKP Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile görüşen Sofuoğlu, milletvekili adayı olduğunu  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini arayıp haber verdiğini söyledi:

"En büyük sürpriz benim için oldu. Bir aydır konuşuluyordu. Son 3-4 gündür Türkiye genelinde çok konuşuluyordu. Herkes soruyordu, herkese aynı cevabı veriyordum. Ben sizden çok bilmiyorum, basında okuduğum kadarıyla biliyorum dedim. Dün öğle vakitlerinde Cumhurbaşkanımızla telefon görüşmesi yaptık. Kendisi aradı beni. Detaylarını çok konuşmak istemiyorum. Bu listede olmamız kararı çıktı bu konuşmadan."

Kenan Sofuoğlu toplantı çıkışında  4 milyon lira değerindeki lüks spor otomobilini bir yakınına verip, AKP aracına bindi.


AKP'nin Sakarya'dan 3. sıra milletvekili adayı kenan Sofuoğlu 

'AYIPTIR AYIP PORSCHE YERİNE FİAT'A BİN'

Sofuğlunun milletvekili adaylığının ardında parti binasına  Lamborghini Aventador S modeli lüks otomobiliyle gelmesi akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta dile getirdiği 'Yerli ve Milli' vurgusunu ve ÖTV zamlarına ilişkin yaptığı, "Ayıptır, Porsche yerine Fiat kullan" konuşmasını getirdi:

"Ayıptır ya ayıp. Milletin temsilcisini milleti ile nasıl ayırıyor. Bunun oyunlarını oynuyorlar. Sigarayı içmezsin olur biter. Alkolü biraz daha az tüketirsin olur biter. Kalkıp da Porsche kullanacağına gel Fiat kullan ne olacak Volkswagen kullan ne olacak. Ülkenin cari açık sorunu var. Rahmetli Özal’ın kemer sıkma dediği olay işi sıkı tutmazsak Yunanistan’ın durumuna mı düşelim. Biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım."

(DHA)

Öne Çıkanlar