ABD yönetiminden üst düzey bir yetkili TSK'nin Irak Kürdistanı'na düzenlediği operasyonlara ilişkin ABD'nin Türkiye'den Irak'ın egemenliğine saygı göstermesini beklediğini söyledi.
Trump, İsrail ile diplomatik ilişkiler kurmak üzere anlaşmaya varan BAE'ye F-35 savaş uçağı satışını değerlendirmeye aldıklarını bildirdi.
Bahçeli yaptığı açıklamada "Joe Biden CHP’nin üst aklıdır. Türkiye’nin bölünme ihalesini açıp pazarlık usulüyle yıkım müteahhitlerine davetiye çıkaran Biden CHP’nin kan bankasıdır." dedi.
BOTAŞ eski Gaz Alımı Daire Başkanı Aktürk, 'Sismik veriler, bu verileri modelleyen ABD ve İngiliz şirketlerine gönderiliyor. Projenin geliştirilmesi süreci 8-10 yılı buluyor' dedi.
'Biden Erdoğan'a sarılırken cici Biden, dost Biden, kardeş Biden diyorlardı. Biden Erdoğan'a darılırken öcü Biden, darbeci Biden, ahlaksız Biden, dengesiz Biden diyorlar.'
Trump’ın iltifatları iktidar medyasında coşkuyla karşılandı. Sanki biraz yanlış mı anlaşıldı acaba?
Covid-19 hastalarının yaşadıkları deneyimi araştıran Avrupalı bilim insanları, Coronavirus'ün neden olduğu koku kaybının, soğuk algınlığı ve gripte yaşanandan farklı olduğunu ortaya koydu.
ABD ham petrol stokları, 14 Ağustos'ta sona eren haftada 4 milyon 260 bin varil azaldı.
Şanghay Beşlisi çıkışı, S-400 alımı bir NATO üyesi ülke için kabul edilemez.
'Suriyeli farklı muhalif unsurlar, Kuzey ve Doğu Suriye'deki siyasi ve hükümet güçlerinin temsilcileri ile şu anda bu konuyu tartışıyor.'
Altın fiyatları, ABD ile Çin arasında yeniden artan tansiyonun güvenli liman niteliğindeki varlıklara talebi artırması ve dolardaki zayıflamanın etkisiyle yükselişini ikinci güne taşıdı.
İletişim konusunda uzman isimlerden Şeydan Taluk, Biden'ın yeniden tartışmaya açılan sözleri üzerinden iktidarın ve muhalefetin iletişim gücünü ve 'Ne yapmalı?' sorularını cevapladı.
ABD'de Demokrat Parti'nin Joe Biden'ın başkan adaylığını resmen ilan edeceği kongresi başladı. Kongrenin ilk gününde konuşan Michelle Obama Trump için 'yanlış başkan' dedi.
Biden tepkisi, hem içerde milliyetçi tabanı hoş tutma hevesinden, hem de “Demokratlar iktidara gelirse ne yaparız” kaygısından kaynaklanıyor.
Donald Trump seçimlerde rakibi olacak Demokrat Partili Joe Biden'ın göreve uygun olmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la başa çıkacak zihinsel kapasitede olmamasına dayandırdı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden alınan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılmasının ekonomik olduğunu söyledi.
ABD’ye ait insansız hava aracıyla Kamışlı yakınlarında yapılan saldırıda Suriye ordusundan bir asker hayatını kaybettiği, iki askerin de yaralandığı bildirildi.
ABD'li yetkili Hale, Doğu Akdeniz'deki doğal gaz arama ve sondaj faaliyetlerinde Kıbrıs ile işbirliğini geliştirmek istedikleri belirtti.
ABD'de, 'Rusya'yı Suriye iç savaşına müdahale etmeye teşvik ettiği' gerekçesiyle Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a dava açıldı.
Sorun sadece küreselleşmeden kaynaklanmıyor. Krallar ve çevreleri ile otoriter liderler birbirini andırıyor, çağrıştırıyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüştü. İkilinin gündeminde Doğu Akdeniz vardı.
İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında başlayan normalleşmenin ilk adımı telefon hizmetlerinde atıldı.
İmamoğlu, Joe Biden’ın 7 ay önce yaptığı açıklamalarına ilişkin değerlendirmesinde 'ABD'nin başkan adayının Türkiye’ye bir demokrasi ayarı verme cümleleri kabul edilemez” dedi.
Bildirici, Biden'ın Erdoğan'a ilişkin sözlerinin Türkiye medyası tarafından 7 ay sonra gündeme gelmesini eleştirerek 'Bu ülkenin gazetecileri neredeydi?' diye sordu.
'7 ay önce yapılan açıklama ortada dururken bu ülkenin Cumhurbaşkanı kimdi? Bu ülkenin sarayında kim oturuyordu?'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'de başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin başkan adayı Joe Biden'ın açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi.
ABD Başkanı Donald Trump, TikTok’un sahibi olan Çinli teknoloji şirketi ByteDance’i hedef almaya devam ediyor.
Türkiye ve Yunanistan arasında devam eden Doğu Akdeniz krizi için İsviçre'den arabuluculuk teklifi geldi. Yunanistan ise ABD ile görüşme gerçekleştirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 11 Ağustos'ta Coronavirus'e karşı geliştirilen ilk aşının tescil edildiğini açıklamıştı.
Anlaşma için ‘utanç verici ve tehlikeli’ yorumunu yapan İran, bunun ‘stratejik bir aptallık’ olduğunu belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.