KESK, üye ve yöneticilerinin bilgileri dışında AKP’ye üye yapıldıklarına dikkat çekerek, yargıya başvurdu.
Öyle anlaşılıyor ki AKP-MHP koalisyonu, Biden yönetimi yerleşene kadar bir Kuzey Irak operasyonu yaparak bunu erken seçimde oya dönüştürmenin hesaplarını yapıyor.
Sancaktepe ilçe kongresinde konuşan AKP Genel Başkanvekil Numan Kurtulmuş, 'reform paketinin hemen hemen hazır' olduğunu söyledi.
Erkan Baş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Türkiye gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Melih Bulu'nun atanmasına karşı öğrenciler kardan adam yaparak üzerine 'Kayyum adam' tabelası astı.
Muhalefet partilerince geçen yıl TBMM'ye verilen 662 kanun teklifinden hiçbiri gündeme alınmadı. CHP’li Tutdere, 'Bu tablo, yürütmenin yasamayı dikkate almadığının göstergesi' dedi.
Cumhur İttifakı, seçimi kazanabilmek için aynen 7 Haziran-1 Kasım seçimleri arasında olduğu gibi gergin, çatışmalı ve giderek daha kanlı olacak bir sürecin başlama vuruşunu yapmıştır.
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda görüşen iki lider, ortak basın açıklaması yaptı.
Siyaset Bilimci Dr. Berk Esen Artı TV'de yayımlanan Odak programına katıldı.
Selçuk Özdağ emniyette sabıka kayıtlı kişiler arasından bir şüpheliyi, şoförü ise iki şüpheliyi teşhis etti.
Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Cuma İçten, 'Filler ve siyasetçiler' başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Akademisyenler herkesi kayyımlar karşısında birlik olmaya çağırdı.
Mahsuni Karaman 'AKP’liler farkında mı? Gelecekte, CB Erdoğan’ın çözüm sürecinden dolayı yargılanmasının altyapısı mı hazırlanıyor?' ifadesini kullandı.
Çar Çarşısı projesi, Sayıştay raporlarına göre Kıyı Kanunu hükümlerine aykırılık teşkil ediyor.
Görevinden alınıp yerine kayyım atanan tutuklu Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'nın serbest bırakılması için imza kampanyası başlatıldı.
İzmir’de görev yapan Eğitim Sen yöneticisi bir öğretmen, İstanbul Silivri’de AKP üyesi yapıldı. CHP’li Kaya, Yargıtay’ın sahte üyelikleri nasıl kabul ettiğini sordu.
Kanser hastası Dilek Özçelik, 'Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız' demişti.
Kılıçdaroğlu, 'Sokaktaki vatandaşın sorduğu soruyu soruyorum' notuyla bir video paylaştı.
'Tarih de akıl da sağduyu da böyle diyor.'
AKP’li Çekmeköy Belediyesi’nin milyonlarca liralık vergi borcu karşılığında okul arazisini Hazine’ye sattığı ortaya çıktı.
Bilal Erdoğan’ın kurucusu, Esra Albayrak'ın yönetim kurulu üyesi olduğu TÜRGEV, KİPTAŞ'tan farklı tarihlerde Başakşehir, Arnavutköy ve Fatih'te toplam yedi gayrimenkul satın almış.
Yurttaşa, ‘akşam saatlerinde pazara gidin’ önerisiyle tasarruf uyarısında bulunan Diyanet’in 2021 yılı ‘yatırımları’ için 64,7 milyon TL tahsis edildi.
Tarımda dışa bağımlılığı her geçen gün artan Türkiye, gıda fiyatlarında yıllık yüzde 20,6’ya ulaşan artışla OECD ülkeleri arasında zam şampiyonu oldu.
Diyanet Vakfı’nın kiracısı olan esnaf: Valinin ziyaretinde bir esnaf kira meselesini söylemek istedi ama valinin yanındaki bazı yetkililer ‘sus sus’ işareti yaptı. Devir onların devri.
Cumhur İttifakı’nın, muhalefeti kıskaca alma senaryolarını konuştuğu iddia edildi.
Bir yanda Avrupa’ya Batı’ya sıcak mesajlar bir yanda HDP’yi kapatarak ya da hazine yardımını kesmek ve milletvekillerini Meclis’ten dışlama çabaları...
Gazeteci Fergün Atalay, bilgisi olmadan 11 yıldır AKP üyesi yapıldığını açıkladı.
Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Erdoğan'a hızla yaklaştı.
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı da hatırlatarak 2021 yılının ilk 15 gününde Türkiye’de 5 gazetecinin fiili saldırıya uğradığını söyledi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, '80 senedir Türkiye'nin başına musallat olan takoz muhalefetle mücadele ettik' sözlerine karşılık verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.