'Sadece istemeye istemeye imam hatiplere gidenlerin değil, imam hatiplerin orta okullarını açmak için 5 yaşındaki çocukları ilkokula alarak da bir kuşağın geleceği ile oynadılar.'
Bakanlığın sahilleri MUÇEV’e hukuksuz şekilde verdiğini belirten yurttaşların açtığı dava sürüyor.
Habertürk gazetesi köşe yazarı Muharrem Sarıkaya, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile yaptığı görüşmeye ilişkin yazısında, Davutoğlu'nun siyasi tura çıkacağını yazdı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine 2 milyon TL'lik tazminat davası açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD hatırlatması ile cevap verdi.
Cumhurbaşkanı/ AKP liderinin iddialarının aksine, 2017’den bu yana kişi başına milli gelir 10 bin dolar seviyesinde değil artık. 2020’de bu ortalama 7.924 dolar.
Ekonomiden dış politikaya kadar her alanda sıkışan Saray iktidarının “Allah’ın lütfu” olarak bir darbeye ve bütün kötü gidişi sırtına yükleyecekleri bir “dış mihrak”a ihtiyacı vardı.
Biden tepkisi, hem içerde milliyetçi tabanı hoş tutma hevesinden, hem de “Demokratlar iktidara gelirse ne yaparız” kaygısından kaynaklanıyor.
'Sayın Bahçeli Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanının yardımcısı oldu.'
MetroPoll’ün açıkladığı son anket çalışmasında AKP-MHP ittifakının oy oranı yüzde 40'ın altında kaldı.
'Olan bu ülkeye olur. Ama kısa ömürlü de olsa AK iktidarı bir tür soluklanma süresi elde eder, bir süre daha iktidarda kalır.'
‘17 Ağustos yıkımının nedeni sorumsuzluk, rant ilişkileriydi ve ne yazık ki 21 yıldır yine benzer bir rantçı zihniyet bu ülkeyi yönetmektedir.’
Barış Soydan, ekonomide tek çıkış yolunun erken seçim olduğunu belirtti.
RTÜK üyesi Taşcı, değişikliği, ‘Kamu yararı yerine partinin çıkarı öncelenecek. Tüm bunlar parti propagandasını bedavaya getirme adımlarıdır’ sözleriyle
Peki Biden bunları bidenbire mi söylemiş, onu bilemem ama geçtiğimiz aralık ayında New York Time’s’ın Weekly Programı’nda açıklamış.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüştü. İkilinin gündeminde Doğu Akdeniz vardı.
AKP Batman İl Başkanı Akif Gür, Ilısu Barajı'nda biriken sular altında kalan Hasankeyf'in hiçbir sorunun kalmadığı savundu.
'Bizi nasıl zor duruma düşürdülerse Sayın Cumhurbaşkanımızı da zor duruma düşüreceklerdir.'
‘Dolarla iş yapmayın diyorlar ama askerlik, hacca giden hacıların aldığı malzemeler gibi birçok şey dolar üzerinden. Türkiye birilerine göre tırmanışta olabilir ama esnaf yerinde sayıyor.’
Dilipak, Erdoğan’a açık bir mektup yazarak, 'Bu olay sadece bana değil, size ve sizin şahsınızda AK Parti’ye kurulan bir komplodur' ifadesinde bulundu.
'Kemal Kılıçdaroğlu, şu saatten sonra yeni bir oyun planı kurmak zorunda...'
Çiftçilerle bir araya gelen CHP'li Milletvekili Bakırlıoğlu, Manisa genelinde yüzlerce domates üreticisinin iflasla karşı karşıya kaldığını açıkladı.
'Tartışmaları kendi mecrasından çıkarıp, ülkenin ve milletin kutlu yürüyüşünün önünde takoz haline getirmeye çalışanlara göz yumamayız.'
'Kurumumuzun hassasiyeti ile uyuşmayan bir yöntem kullanan yüklenici firma ise uyarılmıştır ve gerekli yaptırım uygulanacaktır.'
'Kabadayılık, mahalle dayanışması ve şımarıklık üçlüsünden siyaset çıkmaz.'
Galata Kulesi’nin beden duvarlarının darbeli matkapla delinmesinin ardından bilim kurulunun bir üyesi istifa etti.
Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve AKP’nin hukukçu kurmayları sözleşmeyle ilgili alternatifli çalışmalar yaptı.
'CHP seçim sandıklarına bütün seçim dönemlerinden daha fazla sahip çıkmıştır.'
'Türk toplumunun en sağlam yapısı ailedir.
'Dışişleri Bakanıma talimatı verdik.'
'Kılıçdaroğlu'nu kerhen bile vermeyen ekranlar İnce için canlı yayındaydı.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.