Türkiye’de korona salgınına karşı ‘Patronu koru ki işçi de korunsun’ mantığıyla hareket ediliyor.Uzmanlar ise ‘İki ay üretimi durdurma hiçbir patronu batırmaz’ diyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 9 kişinin hayatını kaybettiği korona virüsü salgını nedeniyle uyulması gereken kuralları hatırlattı.
Ne yalan söyleyeyim Erdoğan’ın hastalanması çok da umurum değil, benim üzerinde durduğum konu başka.
Hükümetin tahliye sayısının az olacağı nedeniyle beklemeye aldığı teklifin kapsamı genişliyor.
Korona virüs salgınına karşı ülkeler önlem paketlerini açıklıyor. ‘Dünya lideri’ hepsine büyük bir ders verme fırsatı yakaladı ama alçak gönüllülüğünden kullanmadı.
Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinde ifade edilen 100 milyar lira TCMB'nin 14 Mart'ta açıkladığı önlemlerle ve Hazine garantili Kredi Garanti Fonu finansmanıyla karşılanacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan, ağılıklı olarak ekonomik kararları içeren bir paket açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı önlemler paketini açıklamadan önce Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve banka genel müdürleriyle görüşecek.
Toplantı sonrasında Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.
Görüşmede İdlib ve mülteci meselesi ile Türkiye-AB ilişkileri ele alındı. Görüşmede ayrıca koronavirüs konusu da gündeme geldi.
Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.
'Hem Kuran’da şifa ayetleri var. Biz sürekli onları okuyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; temizlik imandan gelir.'
Evet saklanır, çünkü bunun örnekleri var, Erdoğan’ın sara hastalığı halktan saklanıyor, çünkü sara hastaları bırakın devlet erkanında yer almayı, askerlik bile yapamazlar.
Fransız siyasi mizah gazetesi Canard Enchainé, son sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini çizdi: 'Türk otokrat pek iyi durumda değil!'
AYM, Hopa’da emekli öğretmen Metin Lokumcu’nun ölümüyle sonuçlanan olayları protesto etmek isteyenlere yönelik saldırılara ‘insan haysiyetiyle bağdaşmayan muamele‘ kararı verdi.
Murat Yetkin, Ali Babacan'ın parti programına 'reformist olmaktan çok revizyonist' olarak değerlendirdi.
Bütün bunların birikimi olabilir. Fakat bu bekletme videosu Moskova olayından 2 gün sonra yayınlandı. Acaba başka şeyler mi aramalı?
İYİ Parti’den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın AKP’ye geçeceği öne sürüldü.
Eski milletvekili Fikri Sağlar, Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanıyordu.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Erdoğan’ın Rusya'da Putin ile yapılan görüşme öncesi kapıda bekletilmediğini öne sürdü.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP'den istifa eden eski Başbakan Davutoğlu ile eski Cumhurbaşkanı Gül, Şevket Kazan'ın cenazesinde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatında 60 motorinin litre fiyatında 55 kuruş indirim olacağını açıkladı.
Ekonomik kriz nedeniyle durumu kötüleşen esnaf isyan etti: Halkı perişan ettiler, bizi bitirdiler. Yakamızdan düşün artık! Sınırda atılan her merminin cebimizden çıktığını çok iyi biliyoruz.
AKP kulislerinin Babacan liderliğinde kurulan DEVA için ‘Bir takım insanlar ilk istasyonda inmek üzere binmiş gözüküyorlar. Derleme, toplama, ekleme bir parti’ yorumu yaptıkları aktarıldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi veren 100 bini aşkın yurttaşa, birkaç cümleden oluşan tek sayfalık bir yanıt vermeyi yeterli gördü.
'O şahısın Meclis’ten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı. Elini kolunu sallayarak Meclis’ten çıkması benim içimi hala soğutmadı, içim hala kaynıyor.'
Bakın ama: İngiliz anahtarı, hovardalık edilen kadın, yeri bilinmeyen hastalık, tirbüşon, hepsi zamazingo…
İdlib'de uğradığı askeri bozgunun ardından Erdoğan Moskova'da diplomatik bozguna uğradı. İki gün önce asarım keserim diye gürleyen komutan dönüşte 'Elhamdülillah ateş-kes sağladık' dedi.
Rusya Dışişleri, İdlib görüşmesi sonrasında yapılan açıklamalar sırasında, Bakanı Lavrov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'I love you Tayyip' dediği iddiasını yalanladı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı 'Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Ege Denizi'nden kaçak geçişleri durdurduk' açıklaması yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.