Yörsan, Netlog ve Hepsiburada gibi dev şirketlerde ortaklığı olan Abraaj Capital'in Türkiye biriminin Kanadalı Brookfield'a satılacağı iddia edildi.
Erdoğan ve Poroşenko başkanlığında 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilecek toplantıya, her iki ülkeden ilgili bakanlar katılacak.
Capital Economics'e göre, Türkiye ekonomisinde 'çoğu kimsenin beklediğinden daha derin' bir resesyon yaşanma riski bulunuyor.
Türkiye'nin Kuzey Suriye'deki QSD mevzilerine yönelik top atışları sürerken tepkiler de büyüyor.
Uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye finans sistemine ilişkin son raporunda temkinlilik uyarısı yaptı, kazançların 2019’da düşeceğini vurguladı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400'lerin kurulum çalışmalarına Ekim 2019'da başlanacağını söylemişti.
İstanbul Sözleşmesi’nin denetim organı Kadınlara Yönelik Şiddet ve Ev İçi Şiddete Karşı Eylem Uzman Grubu (GREVIO), Türkiye’ye ilişkin ilk raporunu hazırladı.
ABD'li beyaz eşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki satış operasyonundan çıkıyor. Whirlpool, Türkiye'de Hotpoint ve Indesit markaları ile faaliyet gösteriyor.
Kamuoyu araştırma şirketi Mediar, İstanbul'da seçmenin nabzını ölçtü.
Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura Suriye'de anayasa komitesinin bir an önce kurulmasını istedi.
Suriye'ye yanıt veren Rusya, 'Türkiye İdlib'de elinden geleni yapıyor' açıklaması yaptı.
Çocuk yoksulluğunda Türkiye, yüzde 25.3 gibi yüksek bir oranla dünya liginde üst sıralarda. Danimarka yüzde 2.9 ile çocuk yoksulluğunun en az olduğu ülke.
Türkiye'nin yeni sorunu inşaatı yarım bırakıp giden müteahhitler. İzmir'de kentsel dönüşüm projesinde pek çok müteahhitin kaçtığı öne sürülüyor.
Yoksul sayısı artarken dünya milyarderler listesine Türkiye'den yedi kişi daha girdi. En az 1 milyar dolara sahip 36 kişinin serveti 64.7 milyar dolar.
HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, 31 Mart'taki yerel seçimde iki ana hedeflerinin olduğunu belirtti.
Bütçesinden üniversitesine, yargı kararlarından dış politikasına, her şeyi tek kişinin eline teslim eden, eş dosta rant ve statü dağıtmak üzerine kurulu rejime Cumhuriyet denebilir mi?
Türkiye'deki 123 çalkantılı günün ardından Phillip Cocu'nun görevine son verildi.
Örnekler incelenmek üzeri kriminal laboratuvara gönderildi.
Almanya'nın en büyük şirketlerinden Bertelsmann’a ait birçok alanda faaliyet gösteren Arvato, Türkiye operasyonlarını satma kararı aldı.
Zorlu Center’da mağaza açma hazırlığında olan elektrikli otomobil devi Tesla bu yatırım planını durdurdu, Model 3 de orta vadede Türkiye'ye gelmiyor.
ABD’nin İran’a yönelik yaptırımları 5 Kasım'da başlıyor. Türkiye, İran yaptırımları için istisna isterken, 'yasaklar devreye girdiğinde İran’a su bile satamayız' uyarısı yapılıyor.
Şekerpancarı üreten çiftçi sayısının her geçen gün azalmasıyla ve özelleştirmelerle Türkiye şekerde ihracatçı konumdan ithalatçı konuma gerileyecek.
Adil Yiğit, Erdoğan'ın Merkel'le birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında salondan çıkarılmıştı.
Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'nda öldürülmüştü.
Bayern Münih'in 50 milyon euroluk teklifle Roma'nın kapısını çalmasından sonra bir başka dünya devi daha devreye girdi.
'Bebekler, onların nasıl beslendiği konusu bizim için önemli'
Cumhurbaşkanlığı kaynakları konuyla ilgili açıklama yaptı.
Trump, Rusya'nın gerçekleştirdiğini ileri sürdüğü ihlaller yüzünden INF'den çekileceklerini açıklamıştı.
Venezuela Maden Bakanı Cano, temmuz ayında yaptığı açıklamada, ABD yaptırımlarından dolayı ülkenin altınlarını İsviçre yerine Türkiye'de rafine ettiğini açıklamıştı.
'Bu zirveden en önemli somut beklentimiz, siyasi çözüm yolunda atılacak adımların netleştirilmesi'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.