Darbeyi enişteden değil Erdoğan'ın dünüründen öğrendim

Orhan Uzuner’in 'Bylock' sistemine benzer bir sistem kurduğunu, adının da 'ZELLO' olduğunu yazmıştım. İşte size şimdi 'ZELLO' WhatsApp grubundan bikaç inci yazı ve fotoğraf...

"Darbeyi eniştemden öğrendim" Bunca darbe yaşadım, bir cumhurbaşkanının bu güne değin böyle bir açıklamasına rastlamadım ama Erdoğan bize bunu da yaşattı. Peki bundan sonra darbe olacak mı, kim yapacak ve olup olmayacağını nasıl ve kimden öğreneceğiz? Gasteci Hande Fırat yada Abdülkadir Selvi’nin haberi var mıdır, sorsam söylerler mi, Erdoğan’ın eniştesine ulaşmaya çalışsam bana bu konuda bilgi verir mi, bilmiyorum ve kafam karma karışık. Neden bu kadar karışık derseniz, darbeden 15 dakika sonra yeni bir darbe konuşulmaya başlandı, önce "Henüz Gülen ekibini tam olarak temizleyemedik" dediler, sonra temizleyememenin kendileri açısından ayıp olduğunu varsayarak isim vermeden konuştular. Onlara göre yurt dışından yazı yazan bizler bile yapabiliriz darbeyi. Ama Celal Başlangıç’la Fehim Işık’ın ağzını yokladım, kardeşim onlar da sır vermiyor. "Gazete yada TV’ye beni de bişey müdürü yapın" dedim ama yemediler, "Kadro dolu" diyorlar. Müdür olursam haber verirler diye düşünmüştüm oysa.

Şaka bir yana, laçkalaşmış ve nasıl olduğu anlaşılmayan bir darbeden çıkınca darbeler de benim için böyle oldu. Peki ben neden bu kadar şüphelendim de bu yazıyı yazıyorum. Esasında en erken seçim kararı bile yeter de artar bu kadar şüphelenmeme ama başka bilgiler de var tabi ki… Geçen yazımda cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner’in "D&D KARŞITI HAZIRLIKLAR GRUBU"nu yazmıştım. "D&D" deprem ve darbenin açılımı bu arada. Yazılarımda Orhan Uzuner’in "Bylock" sistemine benzer bir sistem kurduğunu, adının da "ZELLO" olduğunu yazmıştım. İşte size şimdi "ZELLO" WhatsApp grubundan bikaç inci yazı ve fotoğraf göstereceğim.

Okuduğunuz gibi Orhan Uzuner grubuna olası bir darbeyi bildiriyor. Sadece bununla da kalmıyor, evlere kurulan sirenlerin fotoğraflarını göndermiş D&D grubuna.

 

Grupta nasıl çalışacaklarını da yazmış Orhan Uzuner.

Bu arada megafonun önemini anlatmak için kendi fotoğrafı dahil militanlarının da fotoğrafı eksik edilmemiş.

Ayrıca bütün Türkiye’yi izleyebilmek için de çalışmaları var ve bunun da eğitimi yapılıyor.

Bilal Erdoğan, kayınpederi Orhan Uzuner’e de "Bıbıcığım" diyor mudur bilemem ama ben elimden geldiği kadar gruplarını izlemeye devam edeceğim. Beni fark eder de gruptan çıkarırlar mı bilemem ama bunca teçhizatı kuran ekip sanırım fark eder. Beni deşifre etmek için kaç kişiden şüphelenirler bilmiyorum ama sorguyu gözümün önüne getirdikçe bir gülme tutuyor, bir gülme tutuyor beni, canım eşim Hilal garip garip bakmaya başladı ve hava almaya Madagaskar’a gideceğini söyledi.

Şaka bir yana Orhan Uzuner kızını evlendirdikten sonra bir gazetecinin sorusuna "Başbakan ailesine dünür olmamız hayatımızı etkilemez. Çevremizdeki genel hava değişti. Etrafımızda değişiklik olabiliyor ancak ben değişmedim. Bana farklı davranmak isteyenler olabiliyor, ancak ben onlara bu imkanı vermiyorum" diye yanıt veriyor. Gördüğünüz gibi, bu da değişmeyen dünür, aman değişme sen dünür, benim olası darbe tarihine gereksinimim var.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi